Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
6 znamení, ktoré budú tento rok najšťastnejšie: Patríte medzi ne?
Zdielať na

6 znamení, ktoré budú tento rok najšťastnejšie: Patríte medzi ne?

Zdroj: pixabay.com

Bude rok 2018 pre vás šťastnejší ako ten predošlý? Vieme, ktoré znamenia zverokruhu sa môžu tešiť, že im bude všetko vychádzať tak, ako si to naplánujú.

Určite sa medzi vašimi novoročnými prianiami opakovali vinše, aby ste boli šťastní, zdraví, zahrnutí láskou, hojnosťou a pohodou. Vedeli ste, že práve to, či sa na vás usmeje šťastie častejšie ako na iných, vo veľkej miere ovplyvňuje aj to, v akom znamení ste sa narodili?

Viaceré zahraničné horoskopy predpovedajú skutočné šťastie len hŕstke znamení zverokruhu. Tu sú tie, ktorým v roku 2018 budú hviezdy naozaj priať.

pixabay.com

​Lev

Hoci sa zdá, že všetko mu život prináša ako na zlatom podnose, nie je to tak. Lev húževnato pracuje na sebe a na tom, aby sa mal dobre. Veľkým bonusom je, že sa aj v tom najhoršom období snaží myslieť pozitívne a toto zmýšľanie priláka do jeho života dobro. Čaká ho pár naozaj super príležitostí, ktoré by si nemal nechať ujsť! A tešiť sa bude aj z dobrého zdravia.

Panna

Hoci sa na prvý pohľad zdá, že im všetko dobré vyslovene padne do náručia len tak, nie je to úplná pravda. Na svojich cieľoch systematicky pracujú a mnohí vidia už len výsledok. Sú mimoriadne ambiciózni a inteligentní a práve vďaka tejto kombinácii sa im v živote zadarí. Rok 2018  bude pre nich mimoriadne úspešný po všetkých stránkach! Materiálne budú prosperovať a aj na poli lásky a vzťahov sa im podarí napredovať.

Strelec

Má dobrodružnú povahu, ktorú len tak nikto a nič nespúta. Nezastaví sa pred žiadnou prekážkou a hoci sa na šťastie nespolieha, tento rok mu bude dopriate. Hlavne v pracovnej oblasti sa môže tešiť na veľa nových príležitostí. Strelec bude mať tento rok veľké šťastie aj v láske.

pixabay.com

​Škorpión

Ak ste si ešte nenašli partnera, na ktorého sa budete môcť so všetkých obrátiť a spoľahnúť, tento rok na neho určite narazíte! Bude to práve láska, ktorá bude hrať u vás prím a všetko sa budete točiť len okolo nej. Samozrejme, k vašej spokojnosti.

Ryby

Hoci sa štart do roka 2018 nebude v ničom odlišovať od tých predošlých, na jar pocítia zmenu. Ak ste v pevnom vzťahu, ten sa prehĺbi a budete spolu najšťastnejší. Je dosť možné, že vám cestu skríži niekto úplne nový, kto bude stáť za hriech a otvorí vám oči... Ak sa pre neho rozhodnete, bude vám priať šťastena.

pixabay.com

​Vodnár

Vzdušné znamenie sa veľakrát spolieha na to, čo mu „vesmír našepká“. V rozhodnutiach sa necháva viesť svojim srdcom a v živote má obvykle dve fázy – v tej prvej maká na spokojnosti v súkromí aj práci, a v tej druhej všetko nechá na náhodu a spolieha sa, že všetko za neho zariadi osud.

Súvisiace články

Najčítanejšie