Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Máte v spálni niektorý z týchto 5 kúskov? Ak áno, znamená to jednu vec
Zdielať na

Máte v spálni niektorý z týchto 5 kúskov? Ak áno, znamená to jednu vec

Zdroj: pixabay.com

Myslíte si, že sa od väčšiny ľudí líšite? Pravdu, či ste niečo extra alebo spadáte do šedého priemeru, prezradí vaša spálňa.

Istý britský odborník na etiketu zostavil rebríček vecí, ktoré mávajú ľudia v spálni kvôli jedinej veci.

A to, aby sa cítili, že sú niečo viac ako ich susedia vedľa dome alebo byte. Ak ste si mysleli, že čierna saténová posteľná bielizeň urobí z vašej spálne „nóbl miesto“, ste na omyle! Pozrite sa, ktoré veci v spálni nie sú prejavom luxusu, ale sú príliš bežné.

​Čierne saténové obliečky

Vo filmoch vyzerajú super, no v skutočnosti? Ak ste v nich už spali, viete, že to veru nie je nič moc. Oveľa príjemnejšie a luxusnejšie sú obliečky zo 100 percentnej bavlny neutrálnej farby, ktoré pohladia nielen vašu pokožku, ale aj telo.

Zrkadlo na strope

Je opäť ďalší klišé kúsok z filmov, ktorý má počas milovania dráždiť partnerov. A vôbec nie je taký výnimočný, ako by ste si mysleli. Len aby ste pri toľkom obzeraní a sledovaní sa v zrkadle nezabudli, čo v posteli vlastne robíte...

​Zrkadlový nábytok

Ruku na srdce, kto z vás v spálni nemá zrkadlo na skrini? Asi väčšina! Úplne iný prípad sú zrkadlové komody alebo nočné stolíky. Hoci navodzujú nádych luxusu, musíte ich neustále leštiť, aby boli dokonale čisté a to je príliš veľa námahy.

​Reprodukcie veľkomiest

Obrazy ulíc Londýna a New Yorku patria medzi najpopulárnejšie, ktoré bežne kúpite v obchodoch a ktoré si ľudia radi vešajú doma na steny.  Neverili by ste, no takmer každá domácnosť má podobný obraz doma, aj v spálni.

​Vankúše, vankúše

Čím viac vankúšov, tým luxusnejší majiteľ? Omyl! Aj toto je mýtus, ktorý k nám presiakol z filmov. Aj tu platí zlaté pravidlo – menej je viac. Jeden vankúš vám k spánku úplne postačí. Iste, niektoré gazdinky majú slabosť pre vankúše a jednoducho ich potrebujú mať okolo seba veľa, aby sa cítili dobre.

Súvisiace články

Najčítanejšie