Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Najškaredšia nevesta sveta prešla radikálnou premenou: Je to vôbec tá istá žena?
Zdielať na

Najškaredšia nevesta sveta prešla radikálnou premenou: Je to vôbec tá istá žena?

Zdroj: Facebook

Keď sa pred pár rokmi na sociálnych sieťach objavila táto fotka mladomanželov, ľudia sa im namiesto gratulácií vysmievali. Šťastnú nevestu dokonca označili ako najškaredšiu, akú kedy videli...

Elena bola tá najšťastnejšia žena na svete, keďže ju jej milovaný Boris konečne požiadal o ruku. Dvojica sa zosobášila ešte v roku 2011 a ich svadobné fotky sa stali virálne. Prečo?

Aké sú trendy v svadobnom líčení? Na modelke vám ich ukáže Lucid!

​Elena totiž pred desiatimi rokmi nezodpovedala zaužívanému štandardu krásy - mala pár kíl navyše a na hlave začínajúcu plešinu. Bol to práve jej vzhľad, pre ktorý sa stala terčom posmeškov a online šikany. Ľudia ju na ulici spoznávali, pokrikovali po nej a smiali sa. Hoci sama trpela, nechcela na sebe niečo meniť len preto, lebo sa jej ľudia smejú.

Po rokoch záujem o ňu opadol. Ruska však pre svoju nadváhu začala mať zdravotné problémy. Zaťala sa, začala zdravšie jesť a dokonca aj pravidelne cvičiť. Podarilo sa jej schudnúť a dnes je z nej štíhla žena. Popracovala aj na svojom vzhľade a dnes je z nej úplne iná žena, ktorú by ste rozhodne nespoznali. Neuveriteľné! Je vôbec možné, aby takto vyzerala?

 

Súvisiace články

Najčítanejšie