Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Partnerský horoskop: Ktoré dvojice znamení sa k sebe hodia najviac?
Zdielať na

Partnerský horoskop: Ktoré dvojice znamení sa k sebe hodia najviac?

Zdroj: Profimedia

Máte v láske smolu a stroskotá vám každý vzťah? Možno ste sa ešte nestretli s partnerom, s ktorým by vám to podľa hviezd jednoznačne klapalo!

Aj keď sa hovorí, že protiklady sa priťahujú, v dlhodobom spolunažívaní to určite neplatí. Najviac vám bude vyhovovať taký partner, ktorý má vlastnosti kompatibilné s tými vašimi. Mnohé osobnostné črty ovplyvňuje aj znamenie, v ktorom ste sa narodili, preto sa niektoré typy k sebe hodia viac, iné napríklad vôbec.

Zistite, ako je na tom váš vzťah a ktoré znamenie sa najviac hodí k tomu vášmu. Samozrejme, iste existujú aj páry, ktoré majú pekný vzťah, aj keď sa podľa hviezd k sebe nehodia. Ak je to aj váš prípad, vykašlite sa na horoskopy a jednoducho si to užívajte! 

Womenshealthmag.com

​Baran

Baran je dominantná osobnosť a títo ľudia majú tendenciu ísť do všetkého po hlave. K tomuto znameniu sa preto vôbec nehodí býk, rak, panna alebo kozorožec. Škorpión, ryby alebo rak môžu barana považovať za partnera bezohľadného a hrubého. Ktoré znamenie je teda ideálne? Lev. Ten si užíva život, je rád stredobodom pozornosti, čo pragmatickému baranovi lichotí.

Býk

Býk miluje zmyselnosť a má rád darčeky, čo je ideálne pre ryby, ktoré sú najromantickejším znamením zverokruhu. Ryby milujú predstavy a určite naplnia každú túžbu býka. Aké znamenie sa k býkom naopak nehodí? Baran, blíženci, lev, strelec alebo vodnár.

Blíženci

Blíženci sa radi zabávajú, vždy radi hľadajú dobrodružstvo a nové výzvy. Strelec je pre blížencov ideálom, pretože ocení ich ducha a spoločnosť. Budú spolu snívať, cestovať, skúšať nové veci a dobrodružstvá. Naopak rak, býk alebo panna si navzájom veľmi nerozumejú.

Rak

Od začiatku berie vzťah zodpovedne a snaží sa partnera maximálne podporovať v tom, čo robí. Preto je ideálnym partnerom pre kozorožca. Naopak, baran môže byť pre raka hrubý až bezohľadný.

unsplash.com

Lev

Lev je rád stredobodom pozornosti, teší ho, keď sa naňho ľudia pozerajú a obdivujú ho.  A taký pokojný baran mu túto pozornosť dopraje. Naopak, zmyselný býk sa k levovi úplne nehodí, rovnako ako pragmatický kozorožec a niekedy až príliš nudná panna.

Panna

Škorpión! Áno, škorpión je pre pannu ideálny. Ide o ohnivé a vášnivé znamenie, čo vyrovnáva a dopĺňa tak trochu rezervovanú a pokojnú povahu panny. Blíženci, levi alebo strelci môžu vidieť pannu ako veľmi opatrnú a dokonca niekedy až nudnú.

Váhy

O váhach sa zvyčajne hovorí, že sa snažia byť ku všetkým spravodliví, úprimní a vždy sa snažia robiť správnu vec. Sú v láske veľmi verní, čo nemusí byť kompatibilné s kozorožcom. Sú však veľmi intelektuálni, takže si budú najlepšie rozumieť s vodnármi.

Škorpión  

Škorpión je vodné a vášnivé znamenie, ktoré je dostatočne akčné, aby rozhýbalo aj pannu, ktorá je až príliš pokojná a nudná. Naopak, medzi ideálnych partnerov určite nepatrí baran. 

unsplash.com

​Strelec

K strelcovi najviac pasujú blíženci, ocenia spoločnosť a nadšenie pre dobrodružstvo. Strelcovi by sa naopak mal vyvarovať býk alebo kozorožec.

Kozorožec

Ľudia v tomto znamení môžu byť vážni a pragmatickí. Rak je v tomto ohľade tým najlepším spoločníkom a partnerom, berie vzťahy naozaj vážne a snaží sa partnera podporiť a pochopiť. Kozorožec by sa mal držať čo najďalej býka, blíženca, strelca alebo leva.

Vodnár

Vodnár je vzdušné znamenie, ktoré dobre znesie s váhami. Tie sa snažia byť otvorené všetkým možnostiam a veciam, ktoré vodnár potrebuje. Nevhodným partnerom je býk, ktorý má rád dobrodružstvo a s pokojnejším vodnárom by si veľmi nerozumel.

Ryby

Ryby majú zmysel pre romantiku, ide o jedno z najromantickejších znamení zverokruhu. Pre ryby môže byť nebezpečný baran, ktorý na ne môže pôsobiť bezohľadne až tvrdo. Býk je vášnivé znamenie a pre romantické ryby je ideálnym partnerom.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie