Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Priateľovi povedala áno, no má TO háčik: Takúto svadbu ste ešte určite nevideli!
Zdielať na

Priateľovi povedala áno, no má TO háčik: Takúto svadbu ste ešte určite nevideli!

Zdroj: Profimedia

Láska má rôzne podoby a hovorí sa, že keď sa dvaja skutočne ľúbia, nemôže im v tom nikto a nič zabrániť. Veľkú love story prežíva aj tento pár, i keď pre okolie je to nepochopiteľné.

Covidové obdobie prinieslo okrem smutných správ aj mnoho nečakaných prekvapení v podobe nových lások či potomkov. Aj tento pár sa zoznámil a dokonca zosobášil práve v tomto náročnom období, má to však jeden háčik. Naživo sa ešte nikdy nestretli!

26-ročná Angličanka Ayse sa s Darrinom zoznámila úplne náhodou. Písala si totiž v jednej online skupine s jeho matkou, ktorá jej spomenula, že má syna a hodili by sa k sebe. Nakoniec si predsa začali písať a veľmi rýchlo sa zblížili a postupne sa do seba zaľúbili.

Obaja sa nevedeli odtrhnúť od počítačov a každý deň sa nevedeli dočkať, kedy sa pripoja na zoom rande a opäť sa uvidia, píše Daily Mail. „Volali sme si aj v noci. Pravidelne sme sa prekvapovali rôznymi darčekmi na donášku, bolo to veľmi milé,“ spomína na obdobie nezvyčajného randenia Ayse, ktorá sa nevedela dočkať stretnutia so svojím milovaným. 

Darrin však žije v Amerike a ich spoločné plány prekazila pandémia. Keďže bolo jasné, že sa im tak skoro stretnúť nepodarí, Darrin ju prekvapil a požiadal ju o ruku online a krátko na to rovnakým spôsob prebehla aj ich svadba. 

Profimedia

„Rodina ani známi nášmu vzťahu veľa šancí nedávali, no my sme od začiatku vedeli, že sa milujeme a je medzi nami veľmi silné puto, ktoré nič nerozdelí. Náš sobáš bol síce online, ale je platný a sme oficiálne manželia,“ dodala novomanželka, ktorá sa za manželom do USA vyberie hneď, ako to bude možné. Dvojica si v Amerike hľadá aj spoločné bývanie a obaja veria, že si čoskoro založia aj vlastnú rodinu.

Čo si o tom myslíte vy? Viete si predstaviť takýto vzťah? 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie