Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kamaráti z detstva sa stretli po 16-tich rokoch: Nikto neveril, že sa TOTO stane
Zdielať na

Kamaráti z detstva sa stretli po 16-tich rokoch: Nikto neveril, že sa TOTO stane

Zdroj: Profimedia

Ako malé deti trávili spolu veľa času, ale potom sa ich cesty rozdelili a neboli v kontakte celé roky. Ich náhodné stretnutie v dospelosti im úplne zmenilo život.

Toto nie je scenár romantického filmu, ale skutočná realita, ktorá sa stala dvom mladým ľuďom. Krásny príbeh ich lásky si získal mnohých ľudí, ktorí im fandia a veria, že budú spolu šťastní naveky!

Kamaráti zo škôlky

Emma Marsh (21) a AJ Sellers (20) mali iba štyri roky, keď sa z nich v predškolskom zariadení stali najlepší kamaráti. Stretávali sa aj po škôlke, obaja si pamätajú aj na narodeninové oslavy, na ktoré jeden druhého pozvali.

Profimedia

Ich cesty sa rozišli, keď začali navštevovať iné školy a Emma s otcom sa nakoniec odsťahovala do iného mesta. I keď na seba nikdy nezabudli, neboli vôbec v kontakte a nič o sebe nevedeli.

Osud ich opäť spojil

Emma spomína, ako svojho kamaráta z detských čias stretla po šestnástich rokoch: “Išla som po chodbe na Univerzite, ktorú som navštevovala, keď som narazila do chalana, ktorý počas chôdze čítal. Išla som ďalej, ale cítila som, že ho poznám, aj keď som si ho nevedela zaradiť…” opisuje osudové stretnutie mladá žena.

“Večer som mala ísť von s kamarátom Jordanom. Keď ma prišiel vyzdvihnúť, sedel vedľa neho chlapec, ktorý do mňa nabúral na chodbe. Po zoznámení som hneď vedela, že je to on, môj AJ z detstva, ktorého som tak dlho nevidela...”

Ako už isto tušíte, títo dvaja sa do seba takmer okamžite zamilovali a začali spolu randiť. Emma dostala už po troch mesiacoch zásnubný prsteň a budúci rok plánujú svoju lásku spečatiť manželstvom.

Profimedia

“Verím, že to zariadil osud, aby sme opäť našli cestu jeden k druhému. Je to nádherné, máme toľko spomienok, neviem sa dočkať, kedy sa vezmeme,” dodala šťastná Emma.

Prajeme im veľa lásky a krásny spoločný život!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie