Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vstáva skoro ráno, aby sa o frajera postarala: Budete vyvaľovať oči, keď TO uvidíte!
Zdielať na

Vstáva skoro ráno, aby sa o frajera postarala: Budete vyvaľovať oči, keď TO uvidíte!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Je milé svoju polovičku občas prekvapiť, napríklad aj chutnými raňajkami. Ale to, čo robí táto žena každý deň, sa mnohým zdá prehnané. Čo na to poviete vy?

Mladá žena, ktorá na TikToku vystupuje ako Legacy-Shay Ruhe si získala tisíce sledovateľov vďaka videám, na ktorých prezentuje jedlá, ktoré pripravuje pre svojho priateľa do práce. Žiadne sendviče a lepeňáky nečakajte!

Aj vás baví varenie a ste súťaživé typy? Prihláste sa do obľúbenej šou Bez servítky! Nenechajte si ju ujsť každý pracovný deň o 18-tej na JOJke!

Láska ide cez žalúdok

Legacy-Shay vo videách prezradila, že ráno vstane približne o 5:30, aby priateľovi pripravila chutné jedlá so sebou na celý deň, keďže pracuje ako obchodník a chodí domov neskoro večer. Niektoré suroviny si pripraví už večer vopred a podľa konkrétneho menu potom ráno vstane, píše denník Mirror. Paradoxom je, že aj ona chodí do práce, čiže by bolo fér, ak by to aj on niekedy spravil pre ňu, čo poviete?

@munchieswithlegz

Breakfast and Lunch for my Tradie?‍??? ##foodie ##fyp ##nz ##tradielunch ##kai ##parakuihi ##lesshhgooo ##thirstythursday

♬ Working - Katchafire

Frajerka mu ani náhodou nepripravuje obyčajné a rýchle jedlá, ale dáva si záležať, aby boli pestré a chutné a tiež aby vyzerali lákavo už na pohľad. Vo videách ukazuje napríklad prípravu domáceho sushi, kuracie krídelká, tuniakový sendvič so slaninkou a avokádom, misku donburi s domácim vyprážaným Teriyaki, rôzne snacky, koláčiky a podobne.

Nás by zaujímalo, či to jej frajer skutočne ocení a čo na oplátku robí on pre ňu. Čo na to poviete vy? Je to milé alebo sa vám to zdá prehnané?

@munchieswithlegz

Another vid of my tradies lunch since the other one blew up more than I expected! ??? Enjoy!! ❤️❤️ ##tradielunch ##nz ##fyp ##kai ##foodieee ##leshhgooo

♬ Collie Herb Man - Katchafire
@munchieswithlegz

Back with another parakuihi and lunch vid for my Tradie!??❤️ appreciate all the aroha on the last vid! Chur ??❤️ ##lesshgoo ##fyp ##tradielunch ##nz

♬ Ganja Farmer - J Boog
@munchieswithlegz

Overwhelmed with all the Aroha, I appreciate it! Here’s another vid for you all Enjoy!! ❤️?? ##tradielunch ##fyp ##kai ##nz ##lesshgoo

♬ Mysterious Girl - Peter Andre
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Legacy-Shay (@legacyshayruhe_)

Súvisiace články

Najčítanejšie