Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Kultový seriál Dempsey a Makepeaceová: Takto vyzerajú hlavní hrdinovia dnes
Zdielať na

Kultový seriál Dempsey a Makepeaceová: Takto vyzerajú hlavní hrdinovia dnes

Zdroj: Facebook/Dempsey and Makepeace

Aj vy ste milovali detektívny seriál, ktorý bol v druhej polovici 80-tych rokov obrovským trhákom? Vedeli ste, že sympatická filmová dvojica tvorí manželský pár už takmer 30 rokov?

Legendárny pár Dempsey a Makepeacová nás ohromne bavil a mnohí z nás si nenechali ujsť v televízií ani jeden diel, spomínate si?

31-dielny seriál s napínavým dejom bol prešpikovaný svojským humorom a iskrením medzi sexi seržantkou a drsným a mužným poručíkom. Mnohých potešilo, že sa herecká dvojka sa nakoniec dala dokopy aj v súkromí a o chvíľu budú oslavovať už tridsiate výročie manželstva. Pre oboch to bolo druhé manželstvo a majú spolu jediného syna Alexandra Maxa Brandona (25).

Facebook/Dempsey and Makepeace

Harriet Makepeaceová - Glynis Barber (62)

Rovnako ako na televíznej obrazovke, tak aj v skutočnosti bola vždy elegantná a sexi, mnoho žien sa chcelo na ňu podobať. Najväčšiu pozornosť si však vyslúžil jej legendárny účes, ktorý s malými obmenami nosí dodnes. Priznajte sa, ktorá z vás sa nechala ostrihať na “Makepeacovú?”

Glynis sa priznala, že herecký kolega a neskôr manžel Michael, jej na začiatku nebol veľmi sympatický, nakoniec však jeho šarmu úplne podľahla. Pred ním bola vydatá tri roky za iného muža.

Herečka vyzerá aj po šesťdesiatke stále fantasticky a je aktívna v mnohých oblastiach. Okrem starostlivosti o rodinu hrá v divadle, angažuje aj v oblasti rasovej diskriminácie, venuje sa joge a zdravému životnému štýlu a vydala aj knihu The In-Sync Diet.

Nezabudnuteľná Makepeaceová neodsudzuje ľudí, ktorí sa rozhodli pre plastiku, ona však doteraz žiaden zákrok nepodstúpila. Za najdôležitejšie považuje zdravý životný štýl, ktorý jej zabezpečuje energiu a vitalitu. Musíme uznať, že vyzerá stále úžasne, súhlasíte?

Facebook/Glynis Barber

​https://www.instagram.com/p/BlgGSF4gBpi/?hl=en&taken-by=glynisbarber

James Dempsey - Michael Brandon (73)

Tento charizmatický herec pochádza z veľmi chudobných pomerov a preto si najskôr nemohol dovoliť ani riadne vzdelanie. Hoci neskôr ako poručík Dempsey vyšetroval a zatváral zločincov, on sám sa v minulosti pohyboval medzi takýmito ľuďmi. Našťastie, vďaka vtedajšej priateľke si spravil kadernícky kurz a začal si platiť hereckú školu.

Michael sa počas nakrúcania seriálu Dempsey a Makepeaceová zahľadel do svojej hereckej kolegyne a po krátkom čase si o 11 rokov mladšiu blondínku vzal za ženu. Okrem herectva si niekoľkokrát vyskúšal aj úlohu režiséra, prvýkrát už dokonca v Dempsey a Makepeaceovej. V minulosti sa objavil napríklad v seriáloch: To je vražda, napísala, Jag, Ally McBeal, či Dynasty Reunion. Dnes sa venuje najmä natáčaniu dokumentov a dabingu, príležitostne sa objavuje aj v divadle a filme.

Legendárny Dempsey má už po sedemdesiatke, ale stále by stál za hriech, čo poviete?

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/Bhbz38zgMZK/?taken-by=dempmake

Po tridsiatich rokoch stále spolu...

Profimedia

​Pozrite si ďalšie fotografie v galérii:

Súvisiace články

Najčítanejšie