Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najväčší lámači sŕdc podľa horoskopu: Pri partneroch v týchto 3 znameniach istotu nečakajte
Zdielať na

Najväčší lámači sŕdc podľa horoskopu: Pri partneroch v týchto 3 znameniach istotu nečakajte

Zdroj: Profimedia

Ak ste už niekedy zažili rozvod či rozchod, určite dobre viete, že to nie je príjemný pocit. Možne ste dokonca zažili niekoľko nevydarených vzťahov a rozmýšľate, čím to je. Priťahujete nesprávne polovičky, alebo je chyba na vašej strane?

Tejto problematike sa venuje aj astrológia a podľa odborníkov existujú ľudia, ktorí vo vzťahoch jednoducho nevydržia. Tieto tri znamenia, sú vraj zodpovedné za zlomené srdcia najčastejšie!

Nenechajte si ujsť obľúbený seriál Nový život v utorok o 20:35 v dvoch častiach za sebou!

Strelec

Strelci sú najväčší dobrodruhovia zo všetkých znamení zverokruhu. Sú to nezávislí, slobodomyseľní ľudia, ktorých prioritou bude vždy cestovanie. Nechcú sa teda viazať a byť vo vzťahu im pripadá ako väzenie. Takže aj keď sa Strelci dostanú do vzťahu, po chvíli sa v ňom začnú dusiť. V dôsledku toho sa s partnerom rozchádzajú.

Profimedia

Vodnár

Je to ďalšie slobodomyselné a nezávislé znamenie zverokruhu. Ľudia v tomto znamení sa často dištancujú od sveta a radi sa zatvárajú do ložísk svojich  vlastných myšlienok a snov. Vzťahy, rodina ani priatelia ich príliš netrápia. Skôr sa venujú dobročinným aktivitám. Keď teda majú pocit, že pre rodinu nemôžu nič urobiť, vzťah opustia.  

Lev

Levy sa vždy vyžívajú v pozornosti. Bez ohľadu na všetky okolnosti, chcú byť vždy v centre pozornosti, túžia po rozmaznávaní, oceňovaní, milovaní a obdivovaní. Nie je však možné, aby niekto venoval všetku pozornosť len jedinej osobe, čo levov dráždi. Takže keď im partner nevenuje dostatok pozornosti, nebudú viac váhať a rozídu sa.

Profimedia

Aj jeden z najbohatších párov na svete šokoval svojím rozvodom...

Súvisiace články

Najčítanejšie