Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Barbora Švidraňová v tom má jasno: Ak TOTO muž nechápe, nemôže byť poriadny chlap!
Zdielať na

Barbora Švidraňová v tom má jasno: Ak TOTO muž nechápe, nemôže byť poriadny chlap!

Zdroj: TV JOJ

Sympatická herečka a mamička dvojročného synčeka Gabriela má jasnú predstavu o tom, aký by mal byť ideálny muž a čo by mal alebo nemal očakávať od partnerky.

Barbora Švidraňová stvárňuje v obľúbenom seriáli Nový život prísnu slovenčinárku Helenu Medveckú. Nenechajte si ujsť ďalšiu časť v utorok o 20:35 na JOJke!

Aj vám už poriadne lezie na nervy, že niektoré (a nielen) celebrity nedokážu na sociálnej sieti zverejniť obyčajnú momentku bez toho, aby bola filtrom upravená do dokonalosti?

Pred pár dňami sa nad týmto fenoménom dnešnej doby zamyslela aj moderátorka Adela Vinczeová, keď si spravila vlastný experiment s upravenou fotkou a sledovala reakcie ľudí.

Herečka Barbora Švidraňová je právom označovaná za femme fatale a pre mnohých je práve ona príkladom krásnej a zmyselnej a sexi ženy.

Pre Topstar však upresnila, že doma v súkromí rozhodne nevyzerá tak "načančane" ako na televíznych obrazovkách. A nemá obavy, že si takto nenájde frajera? "Bude ma musieť mať rád takú, aká som," povedala Barbora a dodala, že naozajstný a vyzretý chlap jednoducho nemôže očakávať, že ráno po zobudení bude vyzerať tak, ako v seriáli.

Veru, má pravdu! Súhlasíte s jej slovami aj vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie