Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ukázala FOTO frajera pred a po roku randenia: Puknete od smiechu, ako sa zmenil
Zdielať na

Ukázala FOTO frajera pred a po roku randenia: Puknete od smiechu, ako sa zmenil

Zdroj: TikTok/hollymillstbe

Posledný rok nás v mnohom zmenil. Začali sme si viac vážiť všetko, čo bolo do začiatku pandémie samozrejmosťou, mnohí prehodnotili svoje priority a takmer každý z nás prešiel nechtiac aj menšou či väčšou zmenu imidžu.

Lockdown, nedostatok pohybu a zatvorené fitká spôsobili, že väčšina z nás má po roku pandémie zopár kíl navyše. Zatvorené kaderníctva zase vidieť na vlasatých hlavách a neupravených účesoch, elegantné a trendy oblečenie sme vymenili za tepláky a pohodlné tričká. Ste na tom podobne aj vy?

Koľko nájdete rozdielov?

Mladá dievčina Holly v posledných dňoch poriadne rozveselila ľudí na sociálnych sieťach, keď zverejnila fotografiu svojho frajera v období, keď začali spolu chodiť a porovnala ju so súčasným výzorom, čo je približne po 1,5 roku ich vzťahu.

Kým na prvej fotke je to pohľadný vyšportovaný fešák s viditeľnými tehličkami na bruchu, na druhom zábere je chalan vlasatý, bradatý, úplne bledý, pribratý a svalová hmota je úplne fuč!

TikTok/hollymillstbe

„Takto sa zmenil môj priateľ po roku a pol čo sme spolu...“ zavtipkovala Holly a je príspevok si získal kopu lajkov a vtipných komentárov. Mnohí sa priznali, že sú na tom po lockdowne ešte oveľa horšie, iní jej odporučili zamyslieť sa, či to skutočne spôsobila pandémia, alebo je vo vzťahu taký spokojný, že sa na svoj výzor jednoducho vykašľal...

No schválne, priznajte sa, koľko ste za posledný rok pribrali vy?

@hollymillstbe

Let’s just say he’s comfortable ##fyp ##couples ##boyfriendcheck

♬ original sound - user937740088349

Súvisiace články

Najčítanejšie