Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Báli sa, že ich okolie odsúdi, preto vzťah tajili celý rok: Keď ich uvidíte, pochopíte, prečo!
Zdielať na

Báli sa, že ich okolie odsúdi, preto vzťah tajili celý rok: Keď ich uvidíte, pochopíte, prečo!

Zdroj: Profimedia

Zoznámili sa pred deviatimi rokmi a stále sú veľmi zamilovaní. Hoci svoj vzťah spečatili manželstvom, mnohí im stále neveria, že sú ich city úprimné.

Keď ich spoločný priateľ zoznámil, okamžite medzi nimi preskočila iskra a zamilovali sa do seba. Dnes je 29-ročná Devin Kennedy už za Tommyho (59) vydatá, no s pohľadmi a kritikou okolia sa stretávajú stále.

Manžel či otec?

Ani jednému z nich 30-ročný vekový rozdiel neprekážal, no mali strach z reakcií ich blízkych aj okolia. Práve to bol dôvod, prečo svoj vzťah prvý rok tajili, no keď vedeli, že chcú zostať spolu, museli s pravdou von a prestali sa skrývať.

Profimedia

Hoci majú manželia už dve spoločné deti (7 a 5 rokov), neustále sa stretávajú s tým, že ich nepovažujú za manželov a rodičov. "Kedykoľvek ideme všetci spolu, ľudia si automaticky myslia, že je to môj otec, ak ide s deťmi sám, tak ho chvália, aké ma rozkošné vnúčatá," hovorí Devin. Pravda je taká, že jej manžel je od jej otca dokonca o niečo starší.

Profimedia

Najhoršie reakcie nastanú vtedy, ak sa na verejnosti chytia za ruky, alebo sa pobozkajú, ale na to si už zvykli. „Sme spolu už dlho, je to pre nás už bežné. Väčšinou sa nad tým len pousmejeme. Je to náš život, ľúbime sa a sme šťastní,“ dodali.

Devin a Tommy sa rozhodli zdieľať svoj príbeh, aby pomohli odbúrať mylné predstavy o vzťahoch s vekovými rozdielmi a aby ukázali, že láska jednoducho žiadne rozdiely nepozná...

Profimedia

Profimedia

Sledujte obľúbený seriál Nový život vždy v utorok a vo štvrtok o 20:35 na JOJke!

Súvisiace články

Najčítanejšie