Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jej FOTO v šatách pred svadbou spustilo ošiaľ: Myslíte si, že sa teraz vydá?
Zdielať na

Jej FOTO v šatách pred svadbou spustilo ošiaľ: Myslíte si, že sa teraz vydá?

Zdroj: Twitter/mamakayponz

Mladá žena zverejnila svoju fotografiu v svadobných šatách, no teraz to pravdepodobne poriadne ľutuje. No povedzte, bolo jej to treba?

Medzi najzásadnejšie pravidlá týkajúce sa svadby patrí to, že by ženích nemal vidieť nevestine svadobné šaty pred obradom. Podľa povier to dokonca prináša nešťastie.

Budúca nevesta, ktorá na Twitteri vystupuje ako Kay, bola taká nadšená z výberu svojich svadobných šiat, že neodolala a fotografiu v nich zverejnila na sociálnej sieti. Vedela, že jej budúci manžel na Twitteri nie je, takže sa spoliehala na to, že ich nemá ako vidieť. 

Jej svadobné šaty spôsobili ošiaľ

Kay tvrdí, že absolútne nečakala, že sa z jej šiat stane virálny príspevok a bude hroziť, že sa nakoniec dostane aj k jej snúbencovi. Jej šaty mnohých ohromili a pochválili jej výber, iní sa zase vyjadrili, že sú až príliš odhalené a vulgárne a nechápu, prečo sa v nich vôbec predvádzala pred svadbou, píše denník The Sun.

Najhoršie na celej kauze však bolo to, že Kay začalo vypisovať množstvo chlapov, ktorí sa ju snažili baliť a od svadby ju odhovárali. Nuž, čo asi tak čakala, keď si zvolila šaty s výstrihom po pupok?

Čo si o tom myslíte vy? Obliekli by ste si takéto odvážne šaty?

Twitter/mamakayponz

Soňa Norisová našla spôsob, ako sa v tomto náročnom období nezblázniť...

Súvisiace články

Najčítanejšie