Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pre záchranu vzťahu urobili šialenú vec: Neuveríte, že TO vydržali už celý mesiac!
Zdielať na

Pre záchranu vzťahu urobili šialenú vec: Neuveríte, že TO vydržali už celý mesiac!

Zdroj: Instagram/wecontacted

Mnohých ľudí tento bizarný nápad zaujal, no len málokto si vie predstaviť niečo také so svojim vlastným partnerom. Čo poviete, dali by ste sa na to?

Ukrajinský pár, Alexandr Kudlay (33) a Viktoria Pustovitova (28), sa často hádali a pravidelne sa rozchádzali a následne sa dali zase dokopy. Napriek mnohým nezhodám to chceli spolu ešte skúsiť a preto sa podujali na tento šialený experiment.

Zaujímavé vzťahové situácie a zápletky môžete sledovať aj v obľúbenom seriáli Nový život. Nenechajte si ho ujsť v utorok a vo štvrtok o 20:35 na JOJke.

Párová terapia alebo šialenosť? 

Mladý predajca automobilov a sympatická kozmetička zahájili svoj experiment na Valentína a sú odhodlaní vydržať to tri mesiace. O čo vlastne ide?

Ruky si jednoducho spojili putami a robia všetko spolu. Tento bizarný nápad zdieľajú na sociálnych sieťach a získali si tak tisíce fanúšikov. Obaja veria, že sa takto naučia lepšie zvládať nezhody a budú k sebe ohľaduplnejší, píše denník nypost.com.

Viktoria najskôr váhala, no napokon s nápadom jej priateľa súhlasila. „Myslím si, že je to veľmi zaujímavý experiment, ktorý nám prinesie situácie a pocity, aké sme doteraz nezažili,“ zhodnotila na začiatku experimentu.

Dvojica teraz robí spolu úplne všetko, od nákupov potravín, varenia, až po cigaretové pauzy. Ľudí zaujímalo, či chodia spolu aj na toaletu. To vraj riešia tak, že jeden je pred dvermi s rukou natiahnutou do vnútra, aby mal ten druhý aspoň aké také súkromie.

Nezvyčajný experiment si všimli dokonca aj médiá a párik si zavolali aj do miestnej televízie. Obaja potvrdili, že síce sa drobných nezhôd stále nezbavili, dokážu sa s nimi už oveľa lepšie a rýchlejšie vysporiadať. Najväčší rozdiel je v tom, že pred problémami už jednoducho nemôžu utiecť ako predtým.

Čo poviete na tento nápad vy? Viete si predstaviť, že by ste boli k svojej polovičke pripútaní tri mesiace?

Súvisiace články

Najčítanejšie