Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
FOTO detskej modelky pobúrilo ľudí: Má 8 rokov a rodičia jej TOTO dovolia?
Zdielať na

FOTO detskej modelky pobúrilo ľudí: Má 8 rokov a rodičia jej TOTO dovolia?

Zdroj: Profimedia

Šokujúcim prípadom iba osemročnej školáčky sa už zaoberá polícia, ktorá vyšetruje jej matku. Tá sa vyjadrila, že jej dcéra má právo rozhodnúť sa, čo chce robiť a čo sa jej páči. Čo na to hovoríte vy?

Školáčka Mila Makhanets (8) z Ukrajiny je detskou modelkou a bloggerkou a na sociálnych sieťach má takmer sedem miliónov sledovateľov. Pobúrenie nastalo vtedy, keď sa pochválila novým vzťahom a provokujúcimi fotkami s 13-ročným chlapcom. Paradoxom je, že vlastná mama jej frajera aj zverejnené fotky schválila.

Mila na Instagrame prezradila, že randí s 13-ročným bloggerom, ktorý si hovorí Pasha Pai a ich vzťah zdokumentovala niekoľkými fotografiami. Nešlo však o žiadne nevinné fotky, na niektorých sa frajeri dokonca bozkávali a spali spolu v posteli.  

Profimedia

Ľudia zostali zo správania malého dievčatka zdesení a mnohí kontaktovali jej matku a neskôr aj políciu. Jej matka o vzťahu vedela a rovnako aj o zverejnených záberoch a dokonca sa vyjadrila, že dcéra má jej podporu a dokonca im dovolila prespávať v spoločnom byte.

Matka Darya povedala, že je to ich život a majú vraj právo rozhodnúť sa, ako s ním naložia a postupne na všetko prídu sami. Keď sa však celá kauza začala pretriasať v miestnej televízii a v médiách, niekoľko fotiek a videí predsa len stiahli, navyše začala prípad riešiť aj polícia.

Profimedia

Ku škandálu sa vyjadril aj ukrajinský novinár a bývalý politik Igor Mosiychuk, s tým, že navrhol okamžitý zásah štátnej polície. "Celá táto propagácia detského páru na sociálnych sieťach je veľmi blízka detskej pornografii a je živnou pôdou pre pedofilov,“ napísal na facebook jasný názor, s ktorým súhlasí množstvo zdesených rodičov. Čo by ste matke tohto dievčaťa odkázali vy?

​Na toto by mali myslieť všetci rodičia a svoje deti chrániť!​

Súvisiace články

Najčítanejšie