Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Čo urobí vášho partnera šťastným? Baranov nechajte vyhrať, s Blížencami viac hovorte
Zdielať na

Čo urobí vášho partnera šťastným? Baranov nechajte vyhrať, s Blížencami viac hovorte

Zdroj: Profimedia

Niekedy túžime urobiť radosť partnerovi na úkor vlastného šťastia. Niekedy ale plníme sny, ktoré sú skôr naše. Možno vám tú správnu cestu ukáže partnerove znamenie.

Veľa ľudí má svoje tajné priania, o ktorých nahlas nehovoria, ale boli by nadšení, keby ste im ho niekedy splnili. Skúste nájsť tú správnu odpoveď v horoskope, každé znamenie zverokruhu má inú povahu a iné záujmy.

Sledujte seriál Nový život, v utorok až štvrtok o 20:35 na JOJke!

Baran

Barani milujú nebezpečenstvo a risk, takže budú šťastní, keď im doprajete niečo, v čom sa budú cítiť v ohrození. A ďalšie ich tajomstvo, ako byť dokonalo šťastný? Víťazstvo! Barani milujú, keď vyhrávajú, tak im nejaké to drobné víťazstvo občas doprajte.

Býk

Býk je najšťastnejší, keď je v posteli. Musí to v nej ale voňať mydlom, vankúše musia byť nadýchané a páči sa mu, ak všetko pôsobí luxusne a veľmi pohodlne. Táto špeciálna kombinácia je pre Býka doslova vrcholom šťastia.

Blíženci

Blíženci budú na vrchole blaha, keď s nimi budete hovoriť a budete ich skutočne počúvať. Milujú, keď sú na rovnakej vlnovej dĺžke ako vy a keď spoločne zdieľate informácie a názory. Blíženci sú proste šťastní, keď môžu čo najviac komunikovať.

Rak

Rakom urobíte radosť celkom ľahko. V skutočnosti im ku šťastiu stačí, keď im preukážete nejaké, aj keď maličké gesto lásky. Napríklad ich vezmete za ruku, keď sú nervózni, uvaríte im polievku, keď dostanú chrípku, alebo im pomasírujete nohy. Raci potrebujú ku šťastiu pocit, že o nich niekto stará.

Lev

Levy sú šťastné, keď sú centrom pozornosti. Milujú obdiv, ktorý smeruje k nim. Sú tiež šťastní, keď môžu druhým preukázať štedrosť a sú za ňu následne odmenení.

Panna

Panny vám to asi nepovedia, ale ku šťastiu im stačí aj to, keď im dovolíte niečo organizovať, zariadiť či vybaviť. Keď vám oznámia, že umyli všetky špinavé tanieriky v dreze, verte tomu, že práve v ten moment cítia neskonalé šťastie.

Váhy

Váhy sú veľmi šťastné, keď môžu ísť s rodinou alebo priateľmi na večeru alebo sa zídu s ostatnými. Veľmi radi tiež dávajú rozhádané páry dohromady, alebo robia nenápadne dohadzovačov. Všetky aktivity, ktoré smerujú k harmónii a podporujú lásku, ich robí šťastnými.

Škorpión

Škorpióni milujú, keď sa môžu pozrieť na nejaký film alebo čítať knihu, alebo robia niečo, čo ste vymysleli len pre nich. Cítia sa šťastní, keď majú pocit, že ste s nimi podobne naladení a že ich názory beriete ako jedinečné.

Strelec

Strelci budú šťastní, keď pre nich pripravíte nejaký výlet alebo zaujímavú cestu niekam, kde ešte neboli. Budú horieť radosťou pri pocite, že spoznajú nových ľudí a zažijú nové úžasné veci. Akonáhle si Strelec vychutnáva myšlienku na to, čo zažije, bude veľmi spokojný.

Kozorožec

Kozorožci sú šťastní, keď majú čas len sami pre seba. Až priveľa pracujú a nemajú takmer žiadny voľný čas, preto sa budú cítiť dobre, keď im nejaký ten relax dopredu naplánujete.

Vodnár

Vodnári sú šťastní, keď môžu urobiť niečo pre iných ľudí a pracovať na tom, aby bol svet lepší. Nemusia ho samozrejme zachrániť, ale pocit šťastia im prinesie už to, keď môžu triediť odpadky a žiť ekologicky.

Ryby

Ryby zažívajú veľké šťastie, keď ich pozvete na koncert, do múzea alebo galérie. Sú šťastné, keď môžu robiť niečo kreatívne, a hlavne pri práci s rukami zažívajú veľké šťastie.

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie