Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pochválila sa, čo pre ňu spravil frajer, ženy jej odkazujú: Za neho sa musíš vydať!
Zdielať na

Pochválila sa, čo pre ňu spravil frajer, ženy jej odkazujú: Za neho sa musíš vydať!

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Mladá žena ukázala na sociálnej sieti jednu fotografiu, čím rozpútala vášnivú debatu. Prečo jej tohto chlapa mnohé závidia?

Teigan Dougall odfotila, čo pre ňu spravil jej priateľ, a teraz ho obdivuje mnoho žien.

Teigan zostala neplánovane na noc u svojho priateľa Aarona, ktorý ju prekvapil naozaj nečakaným gestom. Aby jej to kamarátky verili, „zážitok“ v podobe SOS balíčka si nezabudla zvečniť.

Aaron dobre vedel, že jeho láska nemá pri sebe žiadnu kozmetiku, a tak sa ukázal nielen ako poriadny džentlmen, ale aj odborník na ženské potreby. Priniesol jej balíček so všetkými základnými produktmi, aby jej u neho nič nechýbalo.

Teigan obsah balíčka odfotila, aby jej to ostatní verili. Obsahoval šampón, kondicionér, sprchový gél, hygienické vložky, odličovacie obrúsky na tvár, kefku na vlasy, špongiu, zubnú kefku, ústnu vodu aj balenie žuvačiek. 

Twitter/Tiegan

Príspevok, ktorý si získal tisíce lajkov komentovali najmä ženy, ktoré boli z prístupu jej priateľa nadšené. Kým väčšina mužov ženy kritizuje za to, koľko času trávia v kúpeľni a koľko kozmetiky používajú, Aaron sa ukázal ako pozorný a chápajúci partner.

Mnoho dievčat a žien sa vyjadrilo, že takéhoto frajera by brali všetkými desiatimi, niektoré dokonca Teigan radili, aby sa zaňho určite vydala, lebo je to isto ten pravý.  

No schválne, ako je na tom váš partner? Viete si predstaviť, že by bol k vašim potrebám takýto empatický?

Súvisiace články

Najčítanejšie