Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ukázala netradičný zásnubný prsteň, ľudia ju vysmiali: Myslíte si, že mali dôvod?
Zdielať na

Ukázala netradičný zásnubný prsteň, ľudia ju vysmiali: Myslíte si, že mali dôvod?

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Nosíte snubný prsteň a spomínate si, či splnil vaše očakávania? Istá žena sa pochválila tým svojim, a namiesto gratulácii sa dočkala iba posmeškov. Pozrite sa, prečo!

Kým pre niekoho má zásnubný prsteň iba symbolický význam a uprednostňuje skôr jednoduchosť, iní si potrpia na luxus a výrazný dizajn. Ak sú však s výberom spokojní obaja snúbenci, ostatní by to mali rešpektovať. Súhlasíte?

Niektoré ženy pokladajú za dôkaz lásky zásnubný prsteň s ligotajúcim sa diamantom, na ktorom partner rozhodne nesmie šetriť a pre iné je zase iba symbolikou a oveľa dôležitejšie sú slová, ktorými partner vyzná lásku a dôvody, pre ktoré s ňou túži stráviť život.

Spomínaná žena, ktorá neuviedla svoje meno, patrí práve do druhej kategórie, prsteň má pre ňu symbolický význam a navyše miluje minimalizmus a to aj na šperkoch.

Na Facebooku sa v skupine venovanej svadbám pochválila nenápadným tenučkým zásnubákom z predajne Etsy. Cena prsteňa s názvom „Minimalist band“ sa pohybuje okolo 117 eur.  

Kým ona sa z jemného šperku úprimne tešila, zostala šokovaná, koľko posmešných a negatívnych komentárov sa pod fotografiou nazbieralo. Niektoré ženy jej dokonca napísali, že by nikdy nepovedali áno, keby dostali takýto prsteň dostali.

Čo na takýto nenápadný zásnubný prsteň hovoríte vy?

https://www.instagram.com/p/BstTgqkgvg4/

Súvisiace články

Najčítanejšie