Skoro jasno
15°
Bratislava
Jeho návod, ako nájsť tú pravú, valcuje internet: Naozaj to pri ženách funguje?
Zdielať na

Jeho návod, ako nájsť tú pravú, valcuje internet: Naozaj to pri ženách funguje?

Zdroj: Instagram

Nebolo by to super, keby ste už na prvom rande vedeli povedať, či vám to s ňou alebo s ním vyjde a nebudete len zbytočne strácať čas? Tento svalnáč našiel spôsob, ako na to!

„Máte už plné zuby, že sa stále zapletiete s tým nesprávnym dievčaťom? Zistili ste, že vaša priateľka je psycho? Chcete toto všetko vedieť skôr, ako si s nejakou začnete? Moja kniha Nechty na prvý pohľad vám pomôže,“ presne takto púta na seba pozornosť mladík známy pod prezývkou Rocky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Trying your best to look like a dad, while trying your hardest not to be one

Príspevok, ktorý zdieľa Rocky | مروان (@rockkkkkky),

Ten totiž dal dokopy akýsi manuál o ženských nechtoch, ktorý má mužom pomôcť, aby na rande odhalili pravý charakter vyvolenej! Vytvoril ho najmä preto, aby ostatných mužov ochránil pred nebezpečnými ženami. Vo svojom manuáli sa zameral nielen na farby, ale aj rôzne tvary nechtov. „S výskumom som začal ešte v lete 2018. Robil som ho na 20 kamarátoch a 10 cudzích mužoch. Ukázal som im ženské nechty a keď viac ako jeden z nich súhlasil s k nim priradenými vlastnosťami, poznatky som napísal do návodu,“ priznal v zahraničných médiách Rocky. Jeho návod sa okamžite stal hitom a ľudia ho zdieľajú po sociálnych sieťach.

S ktorými ženami by si muži vôbec nemali začínať? S tými, ktoré milujú červený, žltý, oranžový a zelený lak na nechty - podľa Rockyho ide o agresívne ženy. Do tejto kategórie patria aj krásky, ktoré nosia dlhé a špicaté umelé nechty. Dámy, čo vy na to?

Súvisiace články

Najčítanejšie