Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nie sú to oči, ani pery: Tento detail na ženskej tvári je pre mužov najpríťažlivejší
Zdielať na

Nie sú to oči, ani pery: Tento detail na ženskej tvári je pre mužov najpríťažlivejší

Zdroj: unsplash.com

Aj vy ste si mysleli, že mužov najviac priťahujú plné ženské pery, alebo krásne oči? Toto zistenie odborníkov vás poriadne prekvapí!

Muži nie sú takí povrchní, ako si to o nich často myslíme. Na ženách si všímajú aj také detaily, ktoré by nás ani vo sne nenapadli.

Ktorý detail mužov priťahuje?

Neviete nájsť svoju pinzetu a na úpravu obočia u kozmetičky nemáte čas? Nevadí! Nechajte si svoje obočie prirodzene dorásť, odborníci totiž prišli k záverom, že husté, hrubšie a najmä prirodzené obočie je pre mužov mimoriadne príťažlivé! 

unsplash.com

Psychológovia z Oakland University v Michigane urobili prieskum, v rámci ktorého predložili tisícke mužov fotky rôznych typov ženských tvárí. “Po dôkladnej analýze sme prišli k záverom, že prirodzene hustejšie obočie uprednostňuje absolútna väčšina mužov,“ dodala doktorka Lisa Welling.

Ženy typu Penélope Cruz, Cara Delevingne či Salma Hayek sú pre mužov výrazne viac sexuálne príťažlivé, ako tie, ktoré si obočie trhajú na tenký pásik, prípadne si ho dokresľujú.

Prečo je to tak?

Výrazné a husté obočie majú ženy s vyššou hladinou hormónov v krvi a tie sú vraj sexuálne náruživejšie a vášnivejšie. Odborná štúdia dokonca potvrdila, že takýmto typom žien dávajú muži prednosť nielen pri sexe, ale tiež pri dlhodobých vzťahoch.

Ak máte riedke a nevýrazné obočie, vyskúšajte tieto tipy, ktoré účinne podporia jeho rast!

https://www.instagram.com/p/BuCNpwVFKmQ/

https://www.instagram.com/p/BrF-YtxATJe/

https://www.instagram.com/p/BtvODsFlFNo/

Súvisiace články

Najčítanejšie