Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Za neveru expriateľovi ďakuje: Namiesto plaču a ľútosti totálne zmenila svoj život
Zdielať na

Za neveru expriateľovi ďakuje: Namiesto plaču a ľútosti totálne zmenila svoj život

Zdroj: Twitter

Odhaliť neveru, môže byť pre ženu obrovský šok, sklamanie a totálne poníženie, ale niekedy to môže byť ten najlepší štart obrátiť svoj život k lepšiemu.

Asi nikto z nás netúži po neúprimnom vzťahu, ktorý je namiesto lásky založený na klamstve a podvádzaní. I keď je to na začiatku bolestivé, rozchod je v takomto prípade tou najlepšou možnosťou. Niekto sa po ňom trápi veľmi dlho a niekoho práve takáto skúsenosť nakopne k niečomu, čo sa dovtedy zdalo byť nemožné.

Nevera partnera ju motivovala

Študentka Shanai Martin (19) z Walesu zažila poriadny šok, keď zistila, že ju partner podvádza. Počiatočný smútok a sklamanie po krátkom čase vymenila za odhodlanie a jasný cieľ.

Shanai zo začiatku hľadala vinu aj u seba, vedela, že jej nadváha a kilá navyše pravdepodobne začali partnera odrádzať a preto si našiel inú. Z rozchodu sa rýchlo spamätala a paradoxne práve ten ju motivoval k úplnej zmene životosprávy.

Twitter

​Smútok, sklon k depresiám a svoje komplexy prestala zajedať vo fast foodoch a namiesto toho sa začala stravovať zdravo a pestro. Do každodenného režimu zaradila aj pravidelný pohyb a prvé výsledky sa objavili veľmi rýchlo.

Je z nej úplne nová osoba

Iba 9 mesiacov po rozchode, vážila Shanai o 25 kíl menej, jej postava sa úplne zmenila a konečne si mohla obliekať aj menšie veľkosti a príťažlivejšie oblečenie. 

Twitter

S odstupom času je svojmu ex nesmierne vďačná a zároveň sama nechápe, ako s ním mohla tak dlho vydržať. Dnes sa cíti nielen krajšie a sebavedomejšie, ale najmä zdravšie a jej bývalý priateľ môže iba ľutovať, že ju podviedol!

Twitter

Reštart - nová televízna šou na JOJke, vám ukáže, že nikdy nie je neskoro urobiť niečo pre seba. Staňte sa svedkami toho, ako sa sedemnásť obyčajných ľudí vydá za šťastím a zmenou, ktorá bude trvalá.

Sledujte šou Reštart každý utorok o 20:35 na JOJke!

Súvisiace články

Najčítanejšie