Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bála sa, že si svadobné šaty nikdy nenájde: Keď uvidíte jej postavu, pochopíte prečo
Zdielať na

Bála sa, že si svadobné šaty nikdy nenájde: Keď uvidíte jej postavu, pochopíte prečo

Zdroj: TLC

Kvôli svojmu hendikepu mala obrovský problém nájsť si šaty, ktoré by si mohla obliecť. Pozrite sa, prečo je táto nevesta úplne iná, ako tie, ktoré ste doteraz videli!

Danielle Griffin (21) trpí ojedinelou vrodenou vadou – dwarfizmom, pričom meria iba jeden meter.

Aj keď je trpasličieho vzrastu, vďaka ktorému na ňu ľudia často pozerajú ako na atrakciu, má presne také isté potreby a túžby, ako každá iná zdravá žena.

Danielle mala šťastie, že si našla lásku svojho života už v mladom veku a prišiel deň, keď ju jej priateľ požiadal o ruku. Okrem svadobných príprav, pozvánok a ďalších vecí, sa musela popasovať aj s tou najťažšou – zohnať šaty, ktoré by sa jej nielen páčili, ale ktoré by na jej drobnú postavu sadli ako uliate.

TLC

Mladá žena sa nakoniec prihlásila do relácie, v ktorej pomáhajú budúcim nevestám nájsť tie pravé svadobné šaty odborníci.

Hoci to nebolo úplne jednoduché, nakoniec sa im spoločne podarilo nájsť šaty, v ktorých Danielle celá žiarila a dojala nielen svoju mamu, ale všetkých priateľov a pracovníkov salónu, ktorí jej to veľmi priali.

TLC

“Konečne sa cítim ako skutočná žena a nie ako dieťa, za ktoré ma mnohí považujú kvôli nízkemu vzrastu,” dodala krásna nevesta, ktorá je inšpiráciou pre mnohé iné ženy. Každá jedna si predsa zaslúži byť milovaná…

TLC

Súvisiace články

Najčítanejšie