Jasno
10°
Bratislava
Uršuľa
21.10.2024
Spomínate si na Buffy, premožiteľku upírov? Nový účes herečku omladil na počkanie
Zdielať na

Spomínate si na Buffy, premožiteľku upírov? Nový účes herečku omladil na počkanie

Zdroj: Profimedia

Vďaka populárnemu seriálu z nej v 90-tych rokoch bola veľká hviezda. Ako vyzerá herečka Sarah Michelle Gellar dnes?

Odvážnu krotiteľku upírov Buffy, dokonale stvárnila Sarah Michelle Gellar, ktorá má dnes už 47 rokov. Je to neuveriteľné, no drobná blonďavá herečka sa od tých čias takmer nezmenila. Najnovšie sa pochválila trendy účesom, ktorý jej ubral aspoň desať rokov, píše redonline.co.uk.

Rodina na prvom mieste 

Po Buffy si Sarah Michelle zahrala ešte v niekoľkých filmoch a seriáloch, z tých známejších to boli napríklad Scooby-Doo, či Tajomstvo minulého leta, pri ktorom sa zoznámila aj so svojím terajším manželom Freddiem Prinzem Jr. 

O herečke nebolo dlhšie počuť, filmy natáčala len veľmi sporadicky, pretože sa chcela venovať najmä svojej rodine. So svojou hereckou láskou má dve deti, 14-ročnú Charlotte Grace a 11-ročného Rockyho Jamesa. Sympatickí herci sú manželmi už vyše 20 rokov a Sarah prezradila aj to, ako sa im to darí. 

"Každému vzťahu musíte venovať dostatok času, aby ste videli výsledky. Musíte sa jeden druhému ozývať, zaujímať sa, vyhradiť si čas. Väčšina ľudí nie je príliš ochotná do toho investovať. Úspešný vzťah, či už je to manželstvo, priateľstvo, alebo podnikanie, sú o vašom čase. Výsledky uvidíte, len keď mu ho budete ochotní venovať, " prezradila Sarah Michelle Gellar v jednom z rozhovorov.

Nový účes ju omladil 

Sarah Michelle Gellar najnovšie predviedla na Instagrame nový svieži strih v štýle 70-tych rokov. Práve “záclonková ofina”, ktorej sa hovorí aj “Bardot bangs” patrí momentálne medzi najväčšie účesové trendy. O účes Sarah sa postarala kaderníčka Barb Thompson a poradila jej veľmi dobre. Fanúšikovia jej trendy účes vychválili a mnohí si myslia, že aj vďaka nemu vyzerá stále ako dievčatko.  

Čo poviete, svedčí jej?   

Súvisiace články

Najčítanejšie