Skoro jasno
18°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Túžite na jeseň po zmene? Stavte na TOP účes, ktorý svedčí úplne každej žene
Zdielať na

Túžite na jeseň po zmene? Stavte na TOP účes, ktorý svedčí úplne každej žene

Zdroj: Profimedia

Rovnako, ako v móde, tak aj v účesoch a kozmetike sa trendy neustále vracajú. Najnovšie je opäť veľkým hitom účes, ktorý milovali všetky hollywoodske hviezdy. Ako sa vám páči?

Túto jeseň bude veľkým účesovým hitom tzv. “záclonková ofina”, ktorej sa hovorí aj “Bardot bangs” zo 70-tych rokov, tentoraz však prichádza v mierne upravenej verzii, píše vogue.com.

Ofina ala Brigitte Bardot 

Na prelome 60. a 70. rokov minulého storočia tento strih najviac spopularizovala módna ikona Brigitte Bardot, preto sa jej aj dodnes hovorí “Bardot bangs”. Záclonková ofina sa stala potom tak obľúbená, že ju nosili takmer všetky svetové hviezdy, ale aj bežné ženy.  

Ide o typ účesu, ktorý sa vyznačuje stredovou cestičkou a dlhšími zostrihanými prameňmi, ktoré rámujú tvár. Takto zostrihané vlasy vytvárajú jemný a splývavý efekt s elegantným retro nádychom s elegantným retro nádychom.

Ako sa nosí teraz? 

Záclonková ofina sa teraz nosí vyfúkaná pomocou guľatej kefy, čím celý účes získa objem a luxusný styling. Takáto ofina svedčí každému typu vlasov aj tváre a rovnako tiež dlhým aj polodlhým vlasom, úplne najviac však pristane majiteľkám srdcovému typu tváre. Ofina na Bardotku dokáže tiež perfektne odpútať pozornosť od príliš vysokého čela, či od širšej tváre.  

Pozrite sa, ako skvelo môžu vlasy so záclonkovou ofinou vyzerať, vyskúšate si to tiež?  

Súvisiace články

Najčítanejšie