Zatiahnuté
18°
Bratislava
Koloman
13.10.2024
Seriálová Ally McBeal šokovala fanúšikov: Ťažko uveriť, že o chvíľu oslávi 60-tku!
Zdielať na

Seriálová Ally McBeal šokovala fanúšikov: Ťažko uveriť, že o chvíľu oslávi 60-tku!

Zdroj: Profimedia

Keď sa s manželom objavila v spoločnosti, mnohým prítomným vyrazila dych. Ako je možné, že Calista Flockhart vyzerá stále ako mladé dievča?

Calista Flockhart už o pár dní oslávi okrúhlu šesťdesiatku, no podľa jej mladistvého vzhľadu a stále štíhlej postave by jej tento vek netipoval snáď nikto. Americká herečka bola spolu s manželom Harrisonom Fordom jednou z hviezd premiéry druhého radu seriálu 'Shrinking' na Apple TV+ v Los Angeles, informuje hellomagazine.com. S úsmevom na tvári a lichotivých čiernych šatách vyzerala najmenej o dvadsať rokov mladšie!

Najznámejšia seriálová právnička 

Hoci si zahrala v niekoľkých seriáloch a filmoch, celosvetovú slávu jej priniesol až jeden z najpopulárnejších seriálov z právnického prostredia - Ally McBeal. Je až neuveriteľné, že po vyše dvadsiatich rokoch, odkedy si zahrala svojskú právničku, sa takmer nezmenila.   

K mladistvému vzhľadu určite prispieva aj jej útla a štíhla postava, ktorú si desaťročia udržiava, ale aj spokojnosť v harmonickom manželstve s Harrisononom Fordom. 

Profimedia

Stále zamilovaní 

Harrison a Calista sa prvýkrát stretli na odovzdávaní Zlatých glóbusov v roku 2002, kde herečka získala nomináciu za stvárnenie hlavnej úlohy vo filme Ally McBeal. Harrison mal vtedy 60 rokov a bol otcom štyroch detí. Calista mala vtedy 38 rokov a iba krátko predtým si adoptovala syna Liama. Po osemročnom randení sa slávna herecká dvojica nakoniec zosobášila, Harrison prijal Liama za svojho syna a dodnes žijú spokojný život bez afér a škandálov.

Seriálová Ally McBeal priznala, že sa o veľkú kariéru vlastne nikdy neusilovala a keď prišiel do jej života syn a neskôr manžel, stala sa práve rodina jej prioritou. So synom trávila väčšinu času a až keď začal chodiť na vysokú školu, sa začala opäť viac venovať práci. 

Stále zamilovaný 80-ročný Ford priznal, že ich vzťah je stále rovnako pevný a vrúcny ako pred dvadsiatimi rokmi a dokonca hľadá spôsob, ako ho okoreniť. Konkrétne pracuje na niečom, čomu by sa mohli venovať spoločne.    

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie