Zatiahnuté
15°
Bratislava
Boris
14.10.2024
Ľudia mu hovoria kráľ plastík: Český spevák Maxa je na estetické vylepšenia hrdý
Zdielať na

Ľudia mu hovoria kráľ plastík: Český spevák Maxa je na estetické vylepšenia hrdý

Zdroj: Profimedia

Dnes už nie je žiadnou zvláštnosťou, že sa o svoj zovňajšok starajú aj muži, mnohí sa priznali, že využili aj rôzne procedúry a skrášľovacie zákroky. Obľúbený český spevák je jedným z nich.

Martin Maxa tento rok oslávil 63. narodeniny. Zakaždým, keď sa charizmatický spevák objaví v spoločnosti, rieši sa jeho nestarnúci vzhľad. Nakoniec, aj on sám sa priznáva, že k mladistvému vzhľadu si pomáha rôznymi estetickými úpravami. O tom, aké skrášľovacie procedúry podstúpil a či nejakú ďalšiu plánuje, prezradil eXtra.cz.

Plastiku nikdy netajil  

Martin Maxa patrí k mužom, ktorí si veľmi zakladajú na svojom zovňajšku. Veľa času trávi vo fitku a pre mladistvý vzhľad sa často zverí aj do starostlivosti plastických chirurgov. Práve kvôli estetickým zákrokom sa často stáva terčom kritiky, že nevie starnúť s gráciou.  

Sám spevák už si však tieto poznámky neberie do hlavy a hlavné je, ako sa cíti vo svojom tele on. "Nikdy som to netajil a naozaj sa nemám za čo hanbiť. Keď sa mi niečo nepáči, tak to odstránim. Teraz mám urobené očné viečka. Nie je na tom vôbec nič odsúdeniahodné. Rozhodol som sa, že tej zubatej svoju kožu zadarmo nepredám," hovorí so smiechom.

Momentálne je sám so sebou veľmi spokojný a ďalší estetický zákrok nie je u neho vraj na programe dňa. "Ja sa naozaj snažím udržiavať a myslím si, že je to na mne aj vidieť, že sa udržujem. Mám 63 a nikto mi to neháda. Pravidelne cvičím. Momentálne nevidím na sebe nič, čo by ma iritovalo," pochvaľuje si.  

Syn sa vydal na umeleckú dráhu  

Martin je spokojný nielen sám so sebou, ale obrovskú radosť mu v poslednej dobe robí aj syn Ivan, ktorý sa vydal na hudobnú dráhu. "Syn robí rapové veci. Veľmi mu fandím a fakt dúfam, že sa mu na tomto poli bude dariť," smeje sa a dodáva, že so synom premýšľali aj o spoločnom hudobnom projekte.  

Vzťahy medzi nimi si spevák nemôže vynachváliť. "Máme fakt výborné vzťahy a môj syn je naozaj výborný. On sa venuje aj filmárčine a točí mi aj klipy. Je obdarený veľkým talentom. Mám z neho naozaj radosť. Spája nás nielen rodinné puto, ale aj množstvo záujmov," dodal Maxa.  

View this post on Instagram

A post shared by ?????.?? (@extra.cz)

Súvisiace články

Najčítanejšie