Oblačno
13°
Bratislava
Slavomíra
10.10.2024
Šialená premena Daniela Graiga: Čo sa stalo agentovi 007?
Zdielať na

Šialená premena Daniela Graiga: Čo sa stalo agentovi 007?

Zdroj: SITA

Pre mnohých bude Daniel Craig navždy najlepším agentom 007, aký na filmovom plátne bol. Aj preto jeho premena fanúšikov Jamesa Bonda úprimne šokovala.

V roku 1962 mala premiéru prvá snímka o nesmrteľnom Jamesovi Bondovi a vo svete vyvolala hotové šialenstvo. Britský agent Jej Veličenstva sa stal idolom mnohých filmových fanúšikov, ktorí dychtivo čakali na nové sfilmované príbehy. 

Jedným z jeho predstaviteľov bol aj Daniel Craig, ktorý si ho zahral opakovane. A pre mnohých sa stal tým najlepším hercom, ktorý agenta "s povolením zabíjať" stvárnil. Vždy tip-top nahodený s upraveným imidžom drsniaka - presne tak si na neho ľudia zvykli. Aj preto mnohých prekvapila do očí bijúca premena Craiga.

Zmenil svoj imidž

Ten sa totiž nedávno objavil na jednej spoločenskej akcii vo veľmi neformálnom outfite. Tmavé baggy nohavice doplnil šialene  farebným pulóvrom, koženou bundou, šálom a dlhšími vlasmi, ktoré mu pridali na veku. "Ach, 007, čo sa to stalo?" čudujú sa viacerí a herca častujú rôznymi posmeškami ako "šialený učiteľ dejepisu". 56-ročný herec sa dokonca stal tvárou reklamnej kampane istej módnej značky, ktorej kúsky nosí rád aj v súkromí. A ako to na ňom vyzerá, vidieť práve na aktuálnej fotke. Ako sa páči vám?

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniel Craig (@danielcraigofflcial_)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniel Craig (@danielcraigofflcial_)

Súvisiace články

Najčítanejšie