Zatiahnuté
19°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Harper Beckham predviedla kozmetiku svojej mamy: Wau, poriadne sa zmenila!
Zdielať na

Harper Beckham predviedla kozmetiku svojej mamy: Wau, poriadne sa zmenila!

Zdroj: Profimedia

Zahrala sa na beauty modelku a vo videu názorne ukázala, ako skvelo funguje kozmetický produkt jej mamy Victorie. Viac ako kozmetika však ľudí udivilo, ako mladá slečna rastie do krásy.

Harper Beckham je najmladším potomkom Victorie a Davida a zároveň ich jedinou a vytúženou dcérou.

12-ročná slečna je rodinným miláčikom a okolie ju čoraz častejšie prirovnáva k jej známej mame a to nielen vzhľadom, ale aj správaním a štýlom obliekania.  Harper bola už niekoľkokrát kritizovaná za výber šiat, väčšinou ľuďom prekážalo, že si oblieka outfity určené pre dospelé ženy. A tentokrát sa zase dostalo na pretras video, v ktorom predvádza maminu kozmetiku, píše hellomagazine.com.  

Fanúšikovia Beckhamov zostali zaskočení, keď uvideli Harper vo videu s návodom na líčenie. 12-ročná mladá dáma predviedla svoj talent tým, že predviedla, ako zdokonaľuje svoje obočie s použitím produktov z kozmetického radu Victoria. Tentokrát ju však ľudia nekritizovali, veď šminky v jej veku si už dievčatá skúšajú bežne.  

Harper všetkých prekvapila úsmevmi a milým vystupovaním a úplne všetci sa zhodli na tom, že sa výrazne zmenila a je stále krajšia. Je pravdepodobne len otázkou času, kedy sa naplno pridá k maminmu biznisu s módou a kozmetikou, už teraz je v týchto oblastiach zjavne ako doma!    

Súvisiace články

Najčítanejšie