Polojasno
16°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Baldwinovci schytali poriadnu kritiku za 10-ročnú dcéru: Naozaj jej TOTO dovolia?
Zdielať na

Baldwinovci schytali poriadnu kritiku za 10-ročnú dcéru: Naozaj jej TOTO dovolia?

Zdroj: Profimedia

Malo ísť len o nevinné a milé momentky ku Dňu otcov, no ľudia si okamžite všimli jeden detail, ktorý spustil lavínu kritiky. Čo si o tom myslíte vy?

Bývalá inštruktorka jogy Hilaria Baldwin (40) má s americkým hercom Alecom Baldwinom (65) sedem detí, pričom herec má ešte jednu dospelú dcéru Ireland, ktorú má s bývalou manželkou Kim Basinger. Pri príležitosti Dňa otcov zverejnil práve Alec sériu záberov, medzi ktorými bola aj dcéra Carmen v náručí s mladším súrodencom, píše portál mirror.co.uk.

„Všetko najlepšie všetkým oteckom,“ napísal Baldwin, no ľuďom udrelo okamžite do očí niečo úplne iné. Všimli si totiž, že ich 10-ročná dcéra bola dosť výrazne nalíčená, čo považujú za absolútne nevhodné.   

Nie je to prvýkrát, čo Baldwinovci čelia takýmto hejtom. Fotku s nalíčeným dievčatkom zdieľala Hilaria Baldwin už vo februári, keď uviedla, že mejkap robila Carmen sebe aj jej, a výsledkom sa potom pochválila.  

„Rande s mojou prvorodenou... obe nás nalíčila. Ako rýchlo rastú a aké úžasné je sa nimi inšpirovať. Carmen, máš výnimočnú dušu, rovnako ako tvoji súrodenci. Všetci ste jedineční a rovnako úžasní,“ napísala vtedy k snímke.

Mnohí fanúšikovia celebritných rodičov podporili a vyjadrili sa, že ich najstaršia dcéra je rovnako krásna ako mamina, no viac bolo takých, ktorým sa výrazný mejkap na dievčatku vôbec nepáčil a sú presvedčení, že  má na to ešte rozhodne čas.    

Čo si o tom myslíte vy?

Instagram/alecbaldwininsta

 

Súvisiace články

Najčítanejšie