Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Salma Hayek sa kvôli šedinám nestresuje: TAKTO sa ich bleskovo zbaví aj bez farbenia
Zdielať na

Salma Hayek sa kvôli šedinám nestresuje: TAKTO sa ich bleskovo zbaví aj bez farbenia

Zdroj: Profimedia

Je to neuveriteľné, ale táto sexi herečka vyzerá v zrelom veku dokonca ešte lepšie ako za mladších čias! Jeden z dôvodov je možno aj ten, že si kvôli šedinám vrásky nerobí.

Salma Hayek (57) žje už štrnásť rokov v spokojnom manželstve s bohatým podnikateľom Francoisom-Henri Pinaultom a vyzerá to tak, že našla elexír mladosti. Jej pleť je stále pružná a svieža akoby mala minimálne o dvadsať rokov menej. Za jej mladistvým vzhľadom však nie je ani botox ani estetické zákroky.

Za jej krásnu tvár a zvodné krivky môže pravidelné športovanie, joga, výživná a zdravá strava, pokiaľ možno úplne bez cukru, a tiež dôkladná starostlivosť o pleť. A ktorý prípravok na pleť je ten zázrak, na ktorý nedá dopustiť?  

„Používam krém s prísadou tepezcohuite, ktorá sa používa v Mexiku na hojenie popálenín,“ prezradila krásna herečka pre magazín sheknows.com.    

Tento zázračný krém je nabitý vitamínom E a kolagénom a má vysoko účinné regeneračné schopnosti pokožky. Predpokladá sa, že tieto výnimočné vlastnosti pochádzajú z vysokého obsahu živín v kôre tohto liečivého stromu.

Šedín sa nebojí 

Aj keď Salma tvrdí, že je na svoje čoraz viac sivé vlasy pyšná, kvôli hereckým úlohám si ich väčšinou musí farbiť. Ak sa však stane, že sa jej farba zmyje a začnú jej vykúkať šediny, používa starý osvedčený trik - tmavú maskaru na riasy, ktorou sivé pramienky jednoducho zamaskuje, píše hola.com.  

Ak ju však upravuje profesionál, použije na takéto prípady sprej na šediny, ktorý aspoň krátkodobo túto drobnosť vyrieši. "Je to ako nanášať mejkap na vlasy," povedala Hayek a dodala, že to bežne robí medzi farbeniami, aby si nemusela celé vlasy farbiť príliš často.  

Čo poviete na jej vychytávku vy? Vyskúšate si to tiež?  

Súvisiace články

Najčítanejšie