Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Z obyčajných chlapov príťažliví fešáci: Premeny šikovného kaderníka vám vyrazia dych
Zdielať na

Z obyčajných chlapov príťažliví fešáci: Premeny šikovného kaderníka vám vyrazia dych

Zdroj: Instagram/juarezleiteoficial

Jeho neuveriteľný talent obdivujú tisíce ľudí a každý jeden muž odchádza z jeho salóna výrazne mladší a krajší. Pozrite sa, čo všetko spraví správny účes a úprava brady či fúzov.

Kaderník Juarez Leite je skutočne majstrom vo svojom obore. Nikto od neho neodchádza iba s ostrihanými vlasmi, ale s úplne novou vizážou, ktorá rozhodne prospela každému jednému mužovi, píše brightside.me.

Tento kaderník a vizážista v jednom sa stal na sociálnych sieťach hotovým fenoménom a to práve vďaka videám, na ktorých ukazuje mužské premeny účesov a celkového imidžu.  

Juarez je výnimočný svojim prístupom ku klientom. U každého jedného berie do úvahy jedinečné črty tváre, štruktúru kostí a osobný štýl, aby vytvoril harmonický a vyvážený vzhľad. Dôraz pritom kladie na zvýraznenie prirodzenej krásy než na striktné dodržiavanie módnych trendov. 

Instagram/juarezleiteoficial

Spočiatku Juarez začal holiť fúzy len tak pre zábavu, väčšinou pre priateľov a rodinu, no čoskoro si uvedomil, že na jeho talente je niečo zvláštne a koníček postupne premenil na svoju prácu. Dorobil si niekoľko kurzov, aby získal čo najviac skúseností aj vedomostí a neskôr si otvoril svoj vlastný salón pre mužov, ktorý je dnes preslávený v celej Brazílii.    

Juarez žne obrovské úspechy aj na sociálnych sieťach, kde ľudia vo veľkom komentujú a lajkujú jeho premeny. Najviac ho však teší, ak si jeho fanúšikovia všimnú, ako nový imidž mužov celkovo omladí a dodá im šarm. Mnohí muži, ktorí podstúpili u neho premenu si pochvaľujú, že im to rozhodne zmenilo život k lepšiemu. A to je asi najväčší úspech, aký si tento talentovaný kaderník mohol priať! 

Pozrite sa na niekoľko z jeho úžasných premien!  

Instagram/juarezleiteoficial

Instagram/juarezleiteoficial

Súvisiace články

Najčítanejšie