Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ako dnes vyzerá predstaviteľ legendárneho Herkulesa? Má 65 rokov a stále je to fešák!
Zdielať na

Ako dnes vyzerá predstaviteľ legendárneho Herkulesa? Má 65 rokov a stále je to fešák!

Zdroj: Profimedia

Úloha svalnatého dlhovlasého fešáka bola v jeho kariére prelomová a hoci aj jemu už pribudol vek a vrásky, charizma mu jednoznačne zostala.

Dnes už 65-ročný herec Kevin Sorbo sa preslávil ako legendárny poloboh Herkules, ktorý mal silu, akú svet nevidel. Herec dal do tejto úlohy všetko, vrátane svojho srdca. Svoje telo vypracoval k dokonalosti a nechal si narásť bujnú hrivu. Hoci dnes už vyzerá inak, je vo svojom veku stále fešák. Český portál extra cz pripomína, že sa s ním dokonca môžete stretnúť osobne na tohtoročnom Comic-Cone v Prahe.

Sorbo má za sebou nespočetné množstvo rolí, napriek tomu postava Herkula bola pre neho prelomová. V roku 1993 odštartovala päťdielna séria. Prvý film sa volal Herkules a Amazonky. Potom vznikol aj rovnomenný seriál, ktorý bežal šesť dlhých sezón.  

Z Kevina Sorba sa tak stala hviezda a patril k najlepšie plateným hercom tej doby. Natáčanie pre neho však nebolo vždy príjemné. Prekonal počas neho niekoľko srdcových príhod, ktoré sa mu vpísali do tváre. Dokonca mu išlo aj o život. Preto dnes už nepôsobí ako hrdina dávnych čias, ale sympatický muž, ktorý si toho veľa prežil. Vďaka tomu sa začal v posledných rokoch venovať najmä charite.  

Profimedia

Sorbo je hovorcom a predsedom neziskovej organizácie A World Fit for Kids! Ide o školenie mladých tínedžerov, aby sa stali mentormi pre malé deti. V roku 2013 dostal Cenu od Americkej akadémie neurológie za šírenie povedomia o mŕtvici.  

Od roku 1998 je herec ženatý s herečkou Sam Jenkins, s ktorou sa zoznámil počas nakrúcania Herkulesa. Manželia majú spolu dvoch synov Braedona Coopera a Shanea Haakena a dcéru Octaviu Flynn.   

View this post on Instagram

A post shared by Sam Sorbo (@sam_sorbo)

Súvisiace články

Najčítanejšie