Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Donatella Versace sa ukázala v spoločnosti: Štíhla postava, no pohľad na ňu zblízka vás šokuje
Zdielať na

Donatella Versace sa ukázala v spoločnosti: Štíhla postava, no pohľad na ňu zblízka vás šokuje

Zdroj: Profimedia

Hoci sa všemožne snaží, aby to tak nebolo, nedarí sa jej to! Z kráľovnej módy je dnes plastiková príšera a tu je dôkaz!

Plastické úpravy zovňajšku sú podobné ako tetovania. Začnete jedným zákrokom a o chvíľu zistíte, že treba vylepšiť niečo ďalšie a ďalšie. Svoje vie o tom aj táto celebritná dáma, z ktorej je dnes úplne iný človek.

Napáchané škody sa žiaľ už nedajú vrátiť späť a tak si aj mnohé známe tváre museli zvyknúť no novú osobu, ktorú vidia každé ráno v zrkadle. Ak by sa vymyslel rebríček tých najhorších premien, na prvých priečkach by sa rozhodne umiestnila aj Donatella Versace. 

68-ročnú módnu divu pozná celý svet, mnoho blízkych priateľov má práve medzi hollywoodskou smotánkou, no len málokto si pamätá, ako vlastne vyzerala predtým, ako podľahla skrášľujúcim operáciám. 

Ešte pred pár rokmi vyzerala takto...  

Profimedia

Donatella síce o svojich vylepšeniach veľa nehovorí, no ak sa jej na to priamo v rozhovoroch opýtali, nikdy sa netajila tým, že sa snaží starnutie čo najviac pribrzdiť a využíva na to všetky možné prostriedky. 

Žiaľ, v jej prípade zašla až tak priďaleko, že takmer úplne stratila svoje pôvodné črty a aj keď sa upraví a nalíči, vyzerá ako strašidelná plastiková kreatúra.  

Extrémna vychudnutosť, výrazne nalíčené oči, neprirodzene blonďavá hriva, nafúknuté pery, zdeformovaná tvár bez akejkoľvek mimiky a nevzhľadná ovísajúca a zvráskavená koža na tele. Takto dnes ľudia vnímajú slávnu Donatellu Versace. 

Profimedia

Z niekdajšej kráľovnej módy je dnes skôr kráľovná nepodarených plastík, na ktorú je naozaj smutný pohľad. Najnovšie sa ukázala na odovzdávaní cien Green Carpet Fashion Awards (GCFA), aby prevzala tohtoročnú cenu GCFA Game Changer za jej „aktivizmus v oblasti práv LGBTQ+“, pripomína portál fashionunited.in.  

Ikonická módna návrhárka sa predviedla v metalických šatách na ramienka, v ktorých síce ukázala štíhlu postavičku, ale aj poriadne ovisnutú pokožku na tele. Najväčší rozruch však opäť spôsobila svojou vizážou, jej tvár podľa mnohých vyzerala ako z hororu...  

Profimedia

Pred pár rokmi vyzerala ešte oveľa horšie... 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie