Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Prehnaný photoshop alebo priveľa botoxu? Shakira na nových fotkách vyzerá ako úplne iná žena
Zdielať na

Prehnaný photoshop alebo priveľa botoxu? Shakira na nových fotkách vyzerá ako úplne iná žena

Zdroj: Profimedia

Je jasné, že svojmu ex aj celému svetu chce dokázať, že tri roky pred päťdesiatkou rozhodne nepatrí do starého železa. Podľa mnohých ľudí ale na nových fotkách vyzerá až príliš nereálne.

Shakira (47) si pred časom prešla ťažkým obdobím, keď sa rozišla s manželom a navyše musela opustiť milovanú Barcelonu, pripomína český portál super.cz.

Shakira si v priamom prenose, ktorý sledoval celý svet, prežila to, čo sa väčšina ľudí snaží uchovať v súkromí. Svojmu mužovi a otcovi dvoch synov Gerardovi Piquému (36) prišla na neveru s o dosť mladšou Clarou Marti (24) a jej bolesť bola taká veľká, že speváčka dokonca niekoľkokrát cez médiá svojmu manželovi vynadala. Práve to ju údajne stálo vyhostenie z rodinného domu, ktorý patril manželovej rodine. Shakira tak zbalila kufre a aj so synmi sa presťahovala na Floridu, aby tam začala nový život.   

V posledných mesiacoch bola spájaná napríklad s Tomom Cruisom, ktorý sa vraj veľmi snažil o zblíženie, s hráčom NBA Jimmym Butlerom, s ktorým si vyšla na večeru v Londýne, alebo so spevákom Rauwom Alejandrom. A nakoniec kolovali špekulácie aj o nej a sedemnásobnom šampiónovi Formule 1 Lewisovi Hamiltonovi (38), s ktorým sa mala tiež párkrát stretnúť.   

Ako je na tom so vzťahmi teraz, nie je celkom jasné, isté je ale je to, že na sebe veľmi drie, aby stále ostala tou sexi dračicou, akú si ľudia pamätajú z predchádzajúcich rokov. Posledné fotky, ktorými pútala na novú pieseň, sú ale podľa ľudí trochu za hranou. Shakira na nich pózuje na pláži a určite by jej nikto nehádal viac ako tridsať.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Zle predĺžené vlasy, ktoré vyzerajú mastne. Prestaňte s výplňami a botoxom,“ znie napríklad jeden názor čitateľa Daily Mailu.  

„Určite je talentovaná, ale vyzerá ako tisíce ďalších, ktorí používajú rôzne triky s fotoaparátom. Na týchto fotkách nevyzerá ako Shakira, na ktorú som zvyknutý,“ myslí si ďalší.  

„Wow, ani nevyzerá ako ona,“ pridáva sa tretí.  

„Ach nie. Niečo si urobila s tvárou. Teraz vyzerá ako všetci ostatní,“ alebo „Shakira, NIE! Nenechávajte si robiť žiadne ďalšie plastické operácie alebo procedúry. Zničíte svoju prirodzenú krásu,“ to sú ďalšie názory na speváčkinu vizáž.   

Na to, či Shakira naozaj pristúpila k úpravám svojej tváre a tela, alebo sa jedná skutočne len o prílišné úpravy, si budeme musieť počkať do chvíle, kým sa speváčka niekde ukáže. Dovtedy sa všetci budú musieť uspokojiť len s jej virtuálnym vzhľadom... 

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@unalobacomoshaki_)

Súvisiace články

Najčítanejšie