Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Kedysi problémová Lindsay Lohan vyzerá super, ale... Zmenené črty a tvár ako vosková figurína!
Zdielať na

Kedysi problémová Lindsay Lohan vyzerá super, ale... Zmenené črty a tvár ako vosková figurína!

Zdroj: Profimedia

Hoci jej život vyzeral pred pár rokmi ako na hojdačke, dnes si užíva snáď najkrajšie obdobie svojho života. Vyzerá spokojne a šťastne, no ľudia jej vyčítajú jej vzhľad, ktorý je podľa nich prehnane umelý.

Vyzerá to tak, že Lindsay Lohan (37) už na svoju búrlivú minulosť zabudla. Má skvelého a bohatého manžela, rozkošného synčeka, vyriešila problémy s rodinou, vrátila sa do hereckých koľají a ešte aj bezchybne vyzerá, píše český super.cz. Háčik je len v tom, že podľa mnohých ľudí vyzerá Lindsay ako úplne iná osoba.

Kto by si nepamätal na ryšavú Lindsay, ktorá pred rokmi bodovala vo filmoch Pasca na rodičov či Medzi nami dievčatami. Ako sa ale u detských hviezd často stáva, aj ju život poriadne skúšal a počas rokov sa hovorilo o jej závislostiach, liečebni, nezaplatených účtoch i dlhom zozname známych milencov. Keď už nad ňou asi väčšina ľudí zlomila palicu, dala sa herečka dohromady a v súčasnej dobe žije život ako z rozprávky.   

Vzala si kuvajtského bankára Badera Shammasa (36) a minulé leto oznámila narodenie syna menom Luai. V tom čase sa ukazovala len svojim fanúšikom na Instagrame, a aj keď vyzerala skvele, nebolo jasné, či nejde len o kúzlo photoshopu. Nedávno už ale začala vyrážať do spoločnosti, a ako je vidieť, Lindsay skutočne vyzerá ako Barbie s ohnivými vlasmi.   

Naposledy sa stala hviezdou premiéry novej komédie Írske prianie v New Yorku. Po boku Lindsay si v ňom zahrá napríklad aj známa herečka Jane Seymour. Na premiéru Lindsay odprevadila celá rodina, nechýbal manžel, matka, otec, sestra ani brat.   

Profimedia

Herečka vyzerala v jednoduchých šatách skvele, názory na jej súčasnú vizáž sa ale rozchádzajú. Veľa ľudí má pocit, že to Lindsay trochu prehnala s rôznymi úpravami a odporúčajú jej, aby s tým už prestala.   

Nech je to už akokoľvek, isté je, že Lindsay si v súčasnej dobe určite užíva jedno z najkrajších období svojho života, tak nech jej to vydrží čo najdlhšie! 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie