Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Jennifer Aniston spôsobila novým účesom ošiaľ: Tento strih vás omladí na počkanie!
Zdielať na

Jennifer Aniston spôsobila novým účesom ošiaľ: Tento strih vás omladí na počkanie!

Zdroj: Profimedia

Jej ikonický účes zo seriálu Priatelia bol celé roky inšpiráciou pre mnohé ženy, aj keď ona sama prezradila, že ho z duše nenávidela. Prekvapí vás, ako teraz vyzerajú jej vlasy!

Staré trendy sa neustále vracajú a platí to nielen v móde, ale napríklad aj v účesoch. Dôkazom toho je aj populárna herečka Jennifer Aniston (55), ktorá svoje polodlhé vlasy radikálne skrátila, píše magazín glamour.com.

Návrat k ikonickému strihu 

Jennifer sa na nedávnom SAG Awards objavila na červenom koberci s modernou verziou svojho slávneho strihu à la Rachel Green, ktorý ženy obdivovali a napodobňovali celé roky. Seriálová Rachel však po rokoch priznala, že tento slávny účes v skutočnosti nenávidela a to kvôli náročnej údržbe, ktorú si vyžadoval.  

Profimedia

Kým predtým bol jej strih extrémne bohatý vďaka niekoľkým vrstvám a poriadnej “fúkanej”, teraz sa objavila s modernejšou verziou tohto strihu. Tento účes má síce takmer totožný strih, ale je oveľa prirodzenejší a Jennifer si ho namiesto fénovania môže iba nedbalo nastrapatiť prstami.  

Fanúšikovia sú z jej vlasov nadšení a všetci sa zhodli, že Jennifer sa rozhodla veľmi dobre. Aj kratší šik účes totiž spôsobil, že herečka vyzerá o niekoľko rokov mladšie, súhlasíte?   

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by SAG Awards® (@sagawards)

Súvisiace články

Najčítanejšie