Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
TOP premena Paris Jackson: Ohúrila v odvážnych šatách a kam zmizli jej tetovania?
Zdielať na

TOP premena Paris Jackson: Ohúrila v odvážnych šatách a kam zmizli jej tetovania?

Zdroj: Profimedia

Dcéra kráľa popu Michaela Jacksona je známa svojim rebelským vzhľadom a záľubou v piercingoch a tetovaniach. Tentokrát však prekvapila obrovskou zmenou, ktorú jej fanúšikovia vychválili do nebies.

Jedným z hostí na galavečere odovzdávania cien Grammy bola aj dcéra kráľa popu Michaela Jacksona (†50) Paris (25). Tá svojim vzhľadom vyrazila prítomným dych a nedalo sa nevšimnúť si, že jej záhadne zmizli všetky tetovania, ktorých má na tele približne osemdesiat, píše hola.com.

Pôvabná Paris žne úspechy v modelingu, skúsila to už aj ako herečka a tiež sa venuje spevu.  Prvý singel aj album vydala v roku 2020. Paris hovorí o svojich pocitoch otvorene a priznala, že v živote jej vždy nebolo dobre, a dokonca sa niekoľkokrát pokúsila o samovraždu. V poslednom období však vyzerá šťastne a spokojne, tak snáď je opäť všetko v poriadku.  

Paris má svojský štýl a miluje tetovania, na jej štíhlom tele ich má približne osemdesiat. Kým niektoré z nich si urobila sama, na koži má vytetovanú aj sériu obrázkov venovanú pocte jej otcovi.

View this post on Instagram

A post shared by ?? (@parisjackson)

Na Grammy bolo preto veľkým prekvapením, keď prišla v sexi čiernych šatách a po početných kerkách nebolo ani stopy. Speváčka sa rozhodla, že pre túto príležitosť bude lepšie, ak si ich nechá zakryť. „Milujem piercingy, tetovanie a všetky tie veci na úpravu tela, ale niekedy to môže odviesť pozornosť od umenia,“ povedala Paris, ktorá si za celkový slávnostný look vyslúžila množstvo pozitívnych komentárov.  

Čo poviete, svedčí jej to bez výrazných tetovaní viac?  

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Brian Quist (@brianquist)

Súvisiace články

Najčítanejšie