Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Obrovské prekvapenie na Grammy: Keď sa na pódiu objavila Celine Dion, plakala celá sála
Zdielať na

Obrovské prekvapenie na Grammy: Keď sa na pódiu objavila Celine Dion, plakala celá sála

Zdroj: Profimedia

Odkedy oznámila, že trpí nevyliečiteľnou chorou, musela zrušiť plánované turné a na verejnosti sa neukazovala. Hudobná ikona teraz všetkých prekvapila a dojala snáď každého v sále aj pri televíznej obrazovke.

55-ročná speváčka Céline Dion sa po dlhšom čase ukázala na verejnosti, čím mnohých nesmierne potešila. Na obrovské prekvapenie jej fanúšikov sa objavila na odovzdávaní cien Grammy, aby mohla odovzdať ocenenie pre Taylor Swift za album roka, píšu viaceré zahraničné médiá, medzi nimi aj cnn.com.

Na konci roka 2022 kanadská spevácka diva oznámila veľmi znepokojivú správu. Musela zrušiť časť európskeho turné kvôli neurologickému autoimunitnému ochoreniu, ktoré má názov Stiff Person Syndrome (syndróm stuhnutého človeka). Táto choroba ovplyvňuje pohybové schopnosti natoľko, že sa z človek postupne mení na živú sochu. Síce o sebe vie, ale nedokáže ovládať svaly. 

Aj napriek mimoriadne vážnej diagnóze sa speváčka ďalej snaží žiť úplne normálny život a so syndrómom bojuje ako levica.

"Ďakujem vám všetkým! Milujem vás," povedala Celine, keď vyšla na pódium. "Keď hovorím, že som šťastná, že tu môžem byť, myslím to naozaj zo srdca. Tí, ktorí sme boli požehnaní, že sme tu mohli byť na udeľovaní cien Grammy, nesmieme nikdy považovať za samozrejmosť obrovskú lásku a radosť, ktorú hudba prináša do našich životov a tiež ľuďom po celom svete," povedala ťažko chorá speváčka, ktorá zaspomínala aj na svoje hudobné úspechy.  

Pred 27 rokmi získala prvýkrát sošku práve ona a to od hudobných legiend Diany Ross a Stinga. Dokopy si Céline za svoju hudobnú kariéru odniesla šesť cien Grammy.  

Céline Dion prišla v štýlovom horčicovo žltom kabátiku z dielne Valentino a pod ním mala svetlo ružové šaty s vysokým rázporkom. Najkrajšou ozdobou bol však jej úsmev a krásne slová, ktoré rozcítili snáď úplne všetkých...  

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion NL (@cdipnl)

Súvisiace články

Najčítanejšie