Jasno
15°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Každá žena si príde na svoje! 4 najväčšie trendy v líčení, ktoré musíte tento rok vyskúšať
Zdielať na

Každá žena si príde na svoje! 4 najväčšie trendy v líčení, ktoré musíte tento rok vyskúšať

Zdroj: Profimedia

Trendy sa neustále menia, a to nielen v móde, ale aj v beauty svete. Ktoré štýly líčenia by vám tento rok nemali uniknúť?

Nebojte sa odviazať a stavte na extravaganciu, farby a ligot! Tento rok však praje aj jednoduchosti, takže na svoje si prídete aj v prípade, že ste s mejkapom skôr opatrnejšie.

Rozmazané pery 

Zabudnite na dokonale orámované pery kontúrkou. Tento rok praje rozpitým rúžom. A ako vykúzliť najnovší trend blurred lips? Rúž naneste do stredu pier a jemne ho rozmažte smerom von pomocou štetca alebo prstov. Následne si vezmite vatovú tyčinku a okraje opatrne rozmažte. Prechod musí byť plynulý. Rozpité pery najviac fungujú s tmavšími odtieňmi rúžov.

View this post on Instagram

A post shared by Jayde (@drivenbybeauty_)

Zamerané na lícenku 

Americká modelka Hailey Bieber prišla s novým mejkap trendom, ktorý nesie názov Sugar Plum Fairy. Líčenie je inšpirované baletným predstavením Luskáčik a jeho prostredníctvom tak zaspomínala na svoju dávnu kariéru baletky. Tento mejkap je plný nežnej ružovej a lesku a práve táto kombinácia vám vykúzli sladký a žiarivý vzhľad, ktorým oplýva každá baletka. Základom líčenia je lícenka, ktorú sa nebojte použiť naozaj všade. Hailey ju nanáša na lícne kosti, spánkovú časť, viečka aj nos. Na oči potom môžete použiť ešte obľúbený trblietavý tieň, na pery zase lesk.  

Profimedia

Zvodný pohľad 

Čo sa týka líčenia očí, trendy budú výrazné očné tiene doplnené očnými linkami. Dominovať budú žiarivé farby, ktoré môžete medzi sebou kombinovať, ale aj lesk, trblietanie a kamienky. Tento rok skrátka ovláda maximalizmus a vy sa tak vôbec nemusíte báť experimentovať.

Pleť na zahryznutie 

Krásna pleť bez nedokonalostí je alfou a omegou každého líčenia. Aby ste čo najlepšie docielili efekt zamatovej rozžiarenej pokožky, zamerajte sa na jej starostlivosť. Odličovanie je preto úplný základ. Pri líčení zabudnite na ťažké podklady, ktoré zakrývajú prirodzený tón pleti a vytvárajú na tvári nepeknú masku, a zamerajte sa na ľahké hydratačné produkty, ktoré pôsobia prirodzenejšie a pleť krásne rozžiaria a dodajú jej šťavu. 

View this post on Instagram

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Súvisiace články

Najčítanejšie