Jasno
15°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Videli ste už nechtové trendy na tento rok? Tieto vás budú rozhodne baviť!
Zdielať na

Videli ste už nechtové trendy na tento rok? Tieto vás budú rozhodne baviť!

Zdroj: unsplash.com/DESIGNECOLOGIST

Rok 2023 bol bohatý aj na niektoré poriadne bláznivé nechtové trendy. S tými sa v roku 2024 môžete rozlúčiť. To, čo prichádza, vás však bude poriadne baviť!

Niektoré ženy sú verné nude odtieňom a jemnej manikúre, ktorá nevzbudzuje veľa pozornosti. Ak chcete byť trendy, vyskúšajte aspoň jeden z hitov, ktoré na ženských rukách uvidíte po celý rok. 

Ako sa starať o nechty, aby boli pekné? Poradí vám odborníčka!

Aktuálne top farbou je jednoznačne červená. Tá je nielen súčasťou rôznych módnych kolekcií, ale vidieť ju bude aj na nechtoch. Ak sa vám zdá červený lak príliš nudný, svoje nechty môžete spestriť rôznymi ozdobami a výzdobami. Ďalším trendom, ktorý tu bol a stále ostáva hitom, sú aj metalické nechty. Je už len na vás, akú farbu si zvolíte. O slovo sa hlásia aj kedysi veľmi populárne pastelové odtiene. Do popredia sa dostáva aj hnedá farba a jej odtiene, ktoré sa perfektne hodia takmer ku všetkému. Ak obľubujete jemnejšiu a nenápadnú manikúru, určite vás zaujme “lip gloss nails”. Ide v podstate o až prehnane dokonalú manikúru, kde stačí, ak svoje nechty nalakujete lesklým priesvitným lakom. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Charlie Morgan (@nails.of.colour)

Súvisiace články

Najčítanejšie