Jasno
30°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Influencerka zverejnila domáce sérum na vlasy, ženy sú z neho nadšené: Po tomto rastú ako divé!
Zdielať na

Influencerka zverejnila domáce sérum na vlasy, ženy sú z neho nadšené: Po tomto rastú ako divé!

Zdroj: unsplash/element5

Ktorá žena by netúžila po zdravej a nádhernej hrive? Ak ste takéto vlasy nedostali do vienka, nezúfajte. Tento domáci zázrak vám zlepší ich kvalitu a najmä, budú vám rásť oveľa rýchlejšie!

Vlasová influencerka Tessa (@tessapeay) zdieľala recept na vlasové sérum na sociálnej sieti a to sa stalo okamžite virálne. Video doteraz videlo už takmer 2-milióny sledovateľov, píše The Sun.

View this post on Instagram

A post shared by Tessa (@tessapeay)

Tessa tvrdí, že po tom, ako začala na svoje vlasy pravidelne aplikovať vlasové sérum pripravené podľa jej vlastného receptu, začali jej vlasy rásť doslova ako burina.  

Vlasové sérum pozostáva zo zmesi olejov a byliniek a hoci je tam ingrediencií niekoľko, Tessa tvrdí, že zarobené vo fľaške to vydrží dlho a najmä, za ten výsledok to naozaj stojí.  

Ako na to?  

  1. Najskôr natrhajte niekoľko čerstvých vetvičiek rozmarínu, umyte ich vo vode a potom ich nechajte vysušiť. Potom uvarte vodu v hrnci a nad ňu dajte sklenenú nádobu.  
  2. Pridajte šálku avokádového oleja, lístky rozmarínu a celé klinčeky. Nechajte prevrieť 20 minút a potom nechajte olej úplne vychladnúť. 
  3. Vzniknutý olej preceďte do fľaše, pridajte dve čajové lyžičky mandľového oleja, dve čajové lyžičky jojobového oleja, čajovú lyžičku ricínového oleja, čajovú lyžičku arganového oleja, 20 kvapiek mätového oleja a 20 kvapiek ricínového oleja napusteného vitamínom. E.  

„Vo vzduchotesnej nádobe v chladničke vám to vydrží až dva týždne,“ dodala influencerka.   

Mnoho žien si toto domáce sérum nevie vynachváliť a potvrdili, že sa rozhodne oplatí ho vyskúšať. Čo poviete, idete na to aj vy? Pozrite si celý návod aj vo videu:  

@tessapeay My viral Rosemary Oil recipe for hair growth ?? #hairtok #hairtiktok #haircare #tessapeay #silkyhair #healthyhair #rosemaryoil #rosemarywater #hairtips #hairtransformation ♬ Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee

Súvisiace články

Najčítanejšie