Jasno
18°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Ženy si nevedia vynachváliť tento TRIK so suchým šampónom: Vyskúšajte si TO hneď!
Zdielať na

Ženy si nevedia vynachváliť tento TRIK so suchým šampónom: Vyskúšajte si TO hneď!

Zdroj: unsplash/tim-mossholder

Tento vlasový trik sa stal na sociálnych sieťach okamžite virálny práve preto, že je absolútne jednoduchý, rýchly a výsledok je fantastický. Pozrite sa, ako to funguje!

S používaním suchého šampónu by sme to rozhodne nemali preháňať, občas je však jeho pomoc na nezaplatenie, však? Vyskúšajte najbližšie pri jeho použití drobné vylepšenie, efekt bude neporovnateľne lepší!

Suchý šampón má za úlohu “oživiť” naše vlasy medzi jednotlivými umývaniami, alebo jednoducho vtedy, keď si nestíhame vlasy umyť a potrebujeme vyzerať dobre a upravene. 

Sociálne siete v posledných dňoch doslova ovládol vlasový trik, ktorý si ženy nevedia vynachváliť. Okrem suchého šampónu budete potrebovať ešte rozprašovač s vodou, píše portál vipmagazine.ie.

Ako postupovať?  

Dôležité je procedúru urobiť už večer pred spaním, nie až ráno, keď budú vaše vlasy mastné až príliš. Najskôr nastriekajte suchý šampón ku korienkom, počkajte pár minút a potom si vezmite rozprašovač s vodou a vlasy zľahka navlhčite.  

“Robím to predtým, ako idem spať a vlasy mi vydržia v super stave ešte ďalšie dva dni,” povedala mladá žena vo videu a jej skúsenosť potvrdili tisíce ďalších žien.  

Vedeli ste, že namiesto suchého šampónu môžete použiť aj obyčajný detský zásyp či kukuričný škrob? Vyskúšajte si tento super trik ešte dnes, budete nadšené!  

 

@jacimariesmith FALL MOVIES FOR THE GIRLS ?✨??? #greenscreen ♬ original sound - jacimariesmith

Súvisiace články

Najčítanejšie