Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Ako sa dá za necelý mesiac schudnúť 10 kíl? Táto známa Slovenka to vyskúšala!
Zdielať na

Ako sa dá za necelý mesiac schudnúť 10 kíl? Táto známa Slovenka to vyskúšala!

Zdroj: instagram/alexwortex69new

Alex zahviezdila aj v jojkárskej Bez servítky, kde svojim hosťom predviedla svojský štýl stravovania a obliekania sa. Influencerka však tentoraz šokovala očistou tela, ktorú by asi nie každý zvládol...

Svojská influencerka známa pod prezývkou Alex Wortex vie, ako na seba pútať pozornosť. Darí sa jej to rôznymi šialenými outfitmi, chlpatým rozkrokom, no aj stravovacími návykmi. Tie dokonca predviedla aj v Bez servítke, kde svojím hosťom naservírovala menu z ovocia a zeleniny. 

Aj Zuzane Vačkovej sa podarilo schudnúť... Ako?

​Alex je totiž vitariánka, takže je iba ovocie a zeleninu. Tentokrát fanúšikov šokovala naozaj drastickým pôstom. Zaumienila si žiť 1 mesiac iba na vode. "Robila som ho z čistej fascinácie a zvedavosti, či to moje telo zvládne a aký to bude mať na mňa efekt. Nemala som žiadne zdravotné problémy, takže z tohto hľadiska neviem porovnať..." vyznala sa na instagrame a pokračovala: „Pôvodný plán bol 30 dní. Toto číslo prišlo za pochodu, keď telo stále v pohode fungovalo, povedala som si, že teda skúsim potiahnuť 30-tku, ale ak nie hocikedy som bola pripravená to skončiť. Posledné dni, pred koncom, som začala mať extrémne sucho v ústach, že mi ich až lepilo, najmä po zobudení a s tým aj takú nechutnú chuť, z ktorej mi bolo nevoľno. Začínalo sa to stupňovať a ja som tú chuť už nedávala. Mala som končiť v piatok, ale stopla som to v pondelok. Nebolo to v zásade nič závažné, ale nebolo mi z tej chute bohvieako a už som nejak tak vnútorne dospela k tomu, že nateraz mi stačilo," opísala, čo počas pôstu prežívala. Alex tak vydržala nejesť celých 26 dní! To sa však poriadne podpísalo aj pod jej už beztak štíhlu postavu. Z pôvodných 52 kíl schudla rovných 10. Alex nám priznala, že pre spomínaný pôst sa nerozhodla zo dňa na deň. "Roky som sa naňho mentálne a fyzicky pripravovala...Do mesiaca som mala späť svoju pôvodnú váhu a cítila som sa výborne, zregenerovane na každej úrovni," dodala na margo radikálneho pôstu.

instagram/alexwortex69new

instagram/alexwortex69new

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alex Wortex (@alexwortex69new)

Súvisiace články

Najčítanejšie