Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Extravagantná Alex z Bez servítky: Takto ľudí DESILA svojím chlpatým rozkrokom
Zdielať na

Extravagantná Alex z Bez servítky: Takto ľudí DESILA svojím chlpatým rozkrokom

Zdroj: TV JOJ

Svojská influencerka známa pod prezývkou Alex Wortex vie, ako na seba pútať pozornosť. Darí sa jej to rôznymi šialenými outfitmi, z ktorých jej trčí aj toto!

Pri pohľade na ňu, mnohým padne sánka. Alex totiž už na prvý pohľad poriadne vytŕča z davu, o čom sa presvedčia aj jej hostia kulinárskej šou Bez servítky

Alex naozaj intenzívne pracovala na tom, aby sa dostala do povedomia Slovákov a  šokovala verejnosť. To sa jej pred pár rokmi aj podarilo. Alex je známa zástankyňa prirodzenosti, prestala sa holiť a svoje zarastené intímne partie, podpazušie aj nohy rada ukazuje na verejnosti. Na istej módnej šou sa objavila v bláznivom outfite, ktorý zahaľoval naozaj len to najnutnejšie. „Ó, bože. Úprimne, toto nie je o móde, toto je lacný (zjavne efektívny aj v dnešnej dobe) spôsob, ako sa zviditeľniť, strhnúť akúkoľvek pozornosť, proste...showbiznis. Móda znesie veľa, ale tento počin by si zaslúžil skôr odvykačku,“ okomentoval jej outfit v minulosti známy stylista z Nákupných maniačok Marián Hornyak. Ako sa jej modely páčia vám?

Alex Wortex

profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie