Polojasno
24°
Bratislava
Tadeáš
25.6.2024
Pamätáte si, ako pred vylepšeniami Dominika Mirgová vyzerala? Fúha, tak TO je rozdiel!
Zdielať na

Pamätáte si, ako pred vylepšeniami Dominika Mirgová vyzerala? Fúha, tak TO je rozdiel!

Zdroj: Instagram/dominikamirgovaofficial

Dominiku mnohé jej fanúšičky obdivujú nielen pre jej krásny hlas, ale aj pre imidž. Speváčka ostatné roky prešla poriadne nápadnou premenou...

Dominika si počas svojej speváckej kariéry vypočula množstvo kritiky. Najčastejším terčom bola práve jej hmotnosť, keďže v minulosti mala pár kíl navyše. Ostatné mesiace je to však najmä jej zmenená tvár, ktorá púta pozornosť.

Mirgová sa už priznala k úprave svojho poprsia. "Áno, mám upravené prsia... O to šlo, aby to pre mňa nepôsobilo vulgárne a aby to nebolo to prvé, čo si na mne človek všimne. Nie, nemala som žiadnu spoluprácu s klinikou, proste som si šetrila nejakú dobu euro po eure, aby raz môj dekolt mohol vyzerať takto a ja mohla konečne chodiť bez podprdy," povedala v minulosti. Mnohým jej fanúšikom však neuniklo, že sa Dominika v tvári už akosi na seba nepodobá a ostatné roky sa zmenila. Má oveľa výraznejšie črty a plnšie pery, ako keď účinkovala v speváckej súťaži. Kráska napokon po výraznej premene priznala, že si dáva pravidelne aplikovať botox, kyselinu hyalurónovú a robí všetko, aby jej tvár vyzerala mlado a šťavnato. 

Takto vyzerala Dominika ešte pred úpravami v tvári

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie