Jasno
11°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Ukázala TO: Rachel z Nákupných vytiahla foto pred vylepšeniami
Zdielať na

Ukázala TO: Rachel z Nákupných vytiahla foto pred vylepšeniami

Zdroj: TV JOJ

Mnohí ju považujú za jednu z najkrajších influenceriek práve pre svoju bábikovskú tvár a dokonalé telo. Rachel Karnižová teraz priznala, čo všetko robí pre to, aby vyzerala super. A nie je toho málo!

Rachel sa zviditeľnila v Nákupných maniačkach a vyskúšala si aj varenie v Bez servítky. Talentovaná kráska má aj vlastnú značku oblečenia, ktorá ide na dračku. Mnohé mladé ženy totiž chcú vyzerať ako ona...

Rachel sa netají tým, že si zakladá na tom, aby dobre vyzerala. A robí pre to naozaj veľa! Dredatá kráska v minulosti priznala, že nie je taká dokonalá od prírody a trochu si pomohla! Má zväčšené prsia, pred rokmi si dala operovať odstávajúce uši, dala si zväčšiť pery, chodí na botox a má aj výplne v tvári. To však nie je všetko!

Robí pre seba maximum

Pravidelne cvičí s trénerom a vďaka pohybu má aj dokonalú postavičku. Keďže je bledá, chodí na cukrový nástrek, ktorý jej pokožku sfarbí dohneda. Okrem toho chodí na lamináciu obočia a mihalníc, farbenie a upravovanie dredov, aby super vyzerali a nosí aj umelé nechty. Rachel nevynechá ani pravidelnú kozmetiku, vďaka ktorej má bezchybnú pleť. Hoci by pri takejto starostlivosti asi každá žena vyzerala super, Rachel sa pochválil aj fotkou z mladosti, kedy na sebe ešte nemala nič urobené. A asi každégmu je jasné, že je prirodzene krásna!

Takto vyzerala pred úpravami tváre a tela...

instagram/rachellkka

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rachel Karnižova (@rachellkka)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rachel Karnižova (@rachellkka)

Súvisiace články

Najčítanejšie