Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Lela predviedla nový zadok v sexi overale, ľudia komentovali niečo iné: Zostarla si o 20 rokov, píšu jej
Zdielať na

Lela predviedla nový zadok v sexi overale, ľudia komentovali niečo iné: Zostarla si o 20 rokov, píšu jej

Zdroj: Instagram/lela_ceterova_official

Začiatkom júna odletela do Turecka, kde podstúpila opravu svojho pozadia, ktoré si nechala vylepšiť pred šiestimi rokmi a teraz sa pochválila výsledkom. Jej horúce video s vylepšeným zadkom však rozdelilo fanúšikov na dva tábory.

Lela Ceterová (34) sa pochválila svojím novým pozadím v obtiahnutom čiernom overale, ktorý si obliekla na galavečer v MMA na pražskej Štvanici. Počas príprav na sobotný turnaj natočila na sociálne siete video v spomínanom outfite, ktorý dokonale obopínal jej štíhle krivky a zvýraznil aj jej vylepšené pozadie, píše český denník expres.cz. Namiesto chvály a slov obdivu sa však dočkala poriadnej kritiky.

Manželka Karlosa Vémolu (38) podstúpila v Turecku plánovanú reoperáciu svojho pozadia. Operácia trvala skoro sedem hodín a podľa influencerky bola nutná vzhľadom na skutočnosť, že sa jej predchádzajúca plastika, ktorú podstúpila pred šiestimi rokmi, nepodarila podľa predstáv.  

Hoci sa Lela dočkala niekoľkých komplimentov na štýl, ktorý je viditeľne decentnejší a elegantnejší ako pred časom, na jej profile sa to opäť hemžilo predovšetkým negatívnymi ohlasmi.   

Väčšina kritikov však nekritizovala jej zadok, ale jej celkový vzhľad. Vémolova manželka v ich očiach totiž  viditeľne zostarla. „Vyzeráte na 55 rokov... Smutné,“ odkázala Lele užívateľka Gabriela. „Úplne mi príde, že zostarla,“ pridala sa Alexandra.

Lela si z negatívnych ohlasov evidentne ťažkú hlavu nerobí. So svojim vzhľadom je veľmi spokojná, a ako už sama niekoľkokrát uviedla, do budúcnosti neplánuje žiadne ďalšie plastické zákroky a chce presadzovať realitu bez filtrov.   

„Som teraz šťastnejšia a spokojnejšia ako pred desiatimi rokmi. Som rada, že som dozrela,“ uviedla Lela Ceterová v nedávnom rozhovore pre Expres, kde okrem iného uviedla, že sa cíti byť mladšia.  

Nuž, pri pohľade na ňu by jej asi každý tipoval viac ako 34 rokov, čo poviete?   

Súvisiace články

Najčítanejšie