Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Verešová predviedla dokonalé telo v plavkách a prekvapila priznaním: Aj ja som mala komplexy zo svojho vzhľadu!
Zdielať na

Verešová predviedla dokonalé telo v plavkách a prekvapila priznaním: Aj ja som mala komplexy zo svojho vzhľadu!

Zdroj: Instagram/andreaveresovaofficial

Jedna z našich najkrajších missiek a modeliek sa aj po štyridsiatke a dvoch deťoch pýši absolútne perfektnou postavou. Hoci teraz je nielen krásna ale aj sebavedomá, ani u nej to takto vždy nebolo.

Sexi modelka Andrea Verešová (43) rozhodne nie je len pekná tvárička so sexi telom. Dvojnásobná mamina sa dokáže aj hlboko zamyslieť, čo dokázala počas dovolenky na gréckom ostrove Mykonos.

Krásne prostredie, more a odpočinok, jej zrejme umožnili odhodiť aspoň na chvíľu starosti a povinnosti za hlavu a tak Andrea adresovala fanúšikom hneď niekoľko hlbokých myšlienok.   

“Život beží príliš rýchlo na to, aby sme niekomu dovolili vyniesť rozsudok nad našimi dňami, našim úsmevom, či dobrou náladou. Napadne mi to vždy, keď sa niekto trápi nad cudzou kritikou. Akosi sme si zvykli na to, že nám ľudia hovoria akí sme, čo vieme, a čo nám zas nejde, či nám to pristane, či je to málo alebo už príliš...

Slovo dokáže zraniť, a pritom má len pár písmen. Každé ráno sme však o deň skúsenejší. I dnes,” napísala k fotkám, na ktorých zvodne pózuje vo vysoko vykrojených a jemne presvítajúcich plavkách.   

Podľa Verešovej nič ako ideálny stav neexistuje, pretože ideál každý z nás vidí a hľadá niekde inde. 

“Žiadne parametre nie sú smerodatné v rámci určovania krásy, dokonalého stavu, či spôsobu prevedenia. Je to o nás. O mne, o tebe:). O našom pocite, našom videní, názore na vec. 
To "tvoje" nemusí byť "to moje". Nalej si “pohár čistého vína” v podobe láskavej sebakritiky, snahou zmeniť to, s čím nie si spokojná, namiesto trápenia sa nad cudzími súdmi. Maj sa rada taká aká si… 
pokračovala Andrea a dodala, že všetky nedostatky nás robia krásnymi a práve nedokonalosť nás robí jedinečnými.

Sexi modelka nakoniec priznala aj to, že ani ona nebola vždy sebavedomá a spokojná so svojím vzhľadom. Verte alebo nie, aj ja som mala komplexy – veľký nos, pehy, príliš chudé nohy… A trvalo mi dlho naučiť sa mať rada a získať sebaúctu.  
 
Nech nikto nemení tvoje dni k horšiemu. Čo sa dá zmeniť zmeň, ostatné nechaj plávať.  
Ži a nechaj žiť. A v prípade akejkoľvek potreby niekoho usmerňovať, vychovávať, začni sa hlavne starať o seba.
 
 
Zhrnutie a pointa, rovná sa zmiereniu sa s faktom, že NIKDY nevyhovieš všetkým. Preto, najlepšie mi vychádza byť sám sebou,” uzavrela svoje okienko zamyslenia sa...  

Nuž, vôbec nehovorí zle, čo poviete? Súhlasíte s jej slovami aj vy?  

Súvisiace články

Najčítanejšie