Jasno
18°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
TOTO sú účesy, ktoré muži na ženách neznášajú: Nosíte jeden z nich?
Zdielať na

TOTO sú účesy, ktoré muži na ženách neznášajú: Nosíte jeden z nich?

Zdroj: unsplash.com/tim-mossholder

Verili by ste, že aj muži si všímajú to, čo nosia ženy na svojich hlavách? Kým ony môžu byť z nového účesu nadšené, chlapom sa vôbec nemusí pozdávať. Ktoré ženské účesy sa im nepáčia?

Ak ste si mysleli, že muži ženské účesy nejako extra neriešia, omyl! Mnohí si všímajú to, s čím sa objavíte na hlave, keď prídete od kaderníka. Kým my sa v niektorých kreáciách môžeme cítiť neodolateľne, im sa nemusia páčiť. Ktoré sú pre nich tie najmenej sexy účesy?

Čo robiť, aby boli vaše vlasy zdravé a vyzerali super? Poradí vám odborníčka!

​Krátke vlasy a rovná hustá ofina

Ľahko sa udržiavajú, dajú sa rôzne nastajlovať a ženy si ich obľúbili aj preto, lebo im pripadajú sexy a praktické. Drvivá väčšina mužov to však vidí naopak a im krátke účesy sexy vôbec nepripadajú...Ofina vie zakryť vrásky na čele a veľakrát svoju nositeľku aj omladiť. Ak je však príliš hustá a rovná, to sa mužom vôbec nepáči. 

Drdol

Je jeden z najpopulárnejších celoročných ženských účesov. Kým ženy ho milujú a nosia viaceré varianty, mužom sa nepáči. Pripadá im, že ste si s účesom nedali veľa práce a odflákli ste ho. 

Príčesky

V dnešnej dobre ich nosí mnoho žien a práve vďaka nim si vedia svoje hrivy zahustiť a predĺžiť. Kým ženy príčesky milujú, muži ich neznášajú. Boja sa totiž, že im jeden z prameňov ostane v ruke...

Pestrofarebné vlasy

Ak rady experimentujete s farbou na vlasy, na svojej hrive ste už vyskúšali rôzne nie práve klasické odtiene. Kým ženy z času na čas spomínané experimenty milujú, mužom sa nepáčia. Sú totiž pre nich príliš a dávajú prednosť radšej klasike.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Double Q Hair Salon (@doubleqnyc)

Súvisiace články

Najčítanejšie