Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Mama Kardashianiek ohuruje mladistvým vzhľadom: TAKTO vyzerá bez štipky mejkapu!
Zdielať na

Mama Kardashianiek ohuruje mladistvým vzhľadom: TAKTO vyzerá bez štipky mejkapu!

Zdroj: Profimedia

Ako je možné, že vyzerá s pribúdajúcim vekom stále lepšie a mladšie? Nepochybne sú za tým aj šikovné ruky plastických chirurgov a poriadna vrstva líčidiel. Pozrite sa, ako táto známa dáma vyzerá bez nich!

Všetky Kardashianky sú doslova posadnuté svojim vzhľadom a kvôli honbe za dokonalosťou pravidelne využívajú nielen rôzne beauty procedúry, ale aj plastické zákroky. Ich mama Kris Jenner je na tom rovnako a hoci jej ťahá už na sedemdesiat, pravidelne ohuruje svojím mladistvým lookom, píše brightside.me.

67-ročná producentka a podnikateľka, ktorá je matkou šiestich detí, ohúrila svojich fanúšikov aktuálnymi zábermi, na ktorých vyzerá neuveriteľne mladistvo a štíhlo.

O Kris sa síce hovorí, že na plastické operácie minula viac ako milión amerických dolárov, no treba uznať, že všetky úpravy sú na rozdiel od iných celebrít urobené vkusne a s citom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kris Jenner (@krisjenner)

Sexi mamina a babička kašle na prirodzené starnutie a na skrášľujúce kliniky chodí častejšie ako na klavír. Ste zvedaví, ako táto vždy nahodená a dokonalo nalíčená dáma vyzerá bez štipky mejkapu? Takto!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

Súvisiace články

Najčítanejšie